The Working Dead
Daimi Üye
- Tepki
- 177
- İsim
- Eb
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Başlığı; Amortisör Değişim İşlemleri " olarak açtım ve siz bu konuya taşıdınız, tebrikler.
Aslında masadan çok memnunum sadece kilit için durmak hoş olmuyor, elimin altında olsa daha konforlu ve stabil olacakmış gibi. Masraf etmeye değer mi?
Teşekkür ederim bisiklet disk fren, maşa konik mi düz mü ne demek bilmiyorum maalesef. Çiçek dediğiniz parçayı eski bisikletimden hatırlıyorum, yalama olmuştu gidon, usta sökemeyince altta itti üsten yeni çiçek taktı, yani içinde iki çiçek kalmıştı. Bana yeni çiçek mi lazım yoksa içindeki çıkıp tekrar kullanabilir miyim? Veya bu ürün uyumlu ise alıp ustaya taktırayaim en iyisi.Yeni maşa alırken uyumluluk konusunda bakman gerekenler
frenin disk mi yoksa v-fren mi? diskse arada bir aparat olur o uyumlumu değilse yenisi alınabilir. (muhtemelen uyar)
maşa konik mi yoksa düz şaft mı ? seninki düz şaft yani uyar
şaft boru çapıda önemli ama düz şaftlarda neredeyse evrenseleşmiştir bu ölçu o da 1 1/8 " dir
maşaya bisikletin üstündeyken fürç takımını, bilyaları ,spacerları ,gidon boğazını taktıktan sonra maşanın şaft borusu uzun gelir. uzun kalan kısmını ölçüp kesmen gerekir
sonra çiçeği çakıp takabilirsin.bir video koydum ondan örnek alabilirsin . bu videoda adam şaft borusunu kesmek yerine spacer atıyo .
Aslında masadan çok memnunum sadece kilit için durmak hoş olmuyor, elimin altında olsa daha konforlu ve stabil olacakmış gibi. Masraf etmeye değer mi?