Scudo Sports

Naturehike kampçılık ürünleri nasıl

Bende mart ayında cycling çadır alacaktım ama kararımı star river dan yana kullandım bekliyoruz bakalım (big agnes copper spur çakması )
Cloud-up 2'de Big Agnes Fly Creek çakması :)
Ama emin olun fiyatından daha yüksek performans sergileyen çadırlar. Ayrıca aynı markanın şişme matını da kullanıyorum (o da therma rest neo air all session çakması) ve gayet memnunum. Gerçi mevcut kurlardan sonra artık Naturehike için bile uygun fiyatlı diyemeyiz. Ama hala hafif kategoride fiyat performans olarak rakipsiz.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn ve MakRo
Scudo
Almayı düşündüğüm ve daima takip ettiğim marka. Yorumlarınız için teşekkür ederim gayet faydalı oldu. Cyclocross bisiklet ile günlük 150-200 km yol gitmek için sürekli arayış içindeydim ve markaya denk geldim. Gidona bağlanan çantalara koyabilecek kadar küçük ve 1.3 kg gibi hafif çadırlarının olması güzel, uyku tulumu ve matları da öyle. Ama şuan alım gücünden dolayı ertelemek zorunda kaldım. Sürüşleri ertelemedim, eş dost da kalacağım şekilde rotayı çizdim şimdilik böyle idare edecem 😅 alım gücü artarsa kesinlikle bu markanın birçok ürününü alacağım.

Gidona bağlanan çantalara koyabilecek kadar küçük ve 1.3 kg gibi hafif çadırlarının olması güzel, uyku tulumu ve matları da öyle.
Direklerini (polleri) ayırıp heybeye koyarsanız, iç ve dış tente rahatça gidon çantasına sığar. 700 gram civarında da bir ağırlığı olur sadece.
Ayrıca şişme matları da hiç fena değildir. Tuluma gelince Naturehike marka hiç tulum kullanmadım. Yorum yapamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
bu naturhike çadırlarda tavan bacaları yok çadır içi nem buharlaşma olayı nasıl çözülüyor?

bu naturhike çadırlarda tavan bacaları yok çadır içi nem buharlaşma olayı nasıl çözülüyor?
IMG_20190725_210653_929.jpg
Mongar2 iç kısım bu şekilde. Üç senedir buharlaşmayla ilgili hiç sorun yaşatmadı, başka modellerini bilemiyorum tabii.

Baca derken sanırım havalandırma kısımlarından bahsediyorsunuz. Aslında birçok modelinde mevcut. Hangi modeline baktığınızı söylerseniz daha doğru fikir yürütebiliriz. Ayrıca naturehike çadır modellerinin topluca incelendiği bir yazı bırakayım belki faydası olur size.
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Baca derken sanırım havalandırma kısımlarından bahsediyorsunuz. Aslında birçok modelinde mevcut. Hangi modeline baktığınızı söylerseniz daha doğru fikir yürütebiliriz. Ayrıca naturehike çadır modellerinin topluca incelendiği bir yazı bırakayım belki faydası olur size.
(link)
Daha doğrusu mesela nature hike cloud up ultralight modellerinde tavan veya üst kısımlarda havalandırma pegleri (dış tentede )yok çadır içinde buharlaşan hava içeri nem bırakmazmı, özellikle hava soğudukça içerde nem olması beklenmiyormu?

Daha doğrusu mesela nature hike cloud up ultralight modellerinde tavan veya üst kısımlarda havalandırma pegleri (dış tentede )yok çadır içinde buharlaşan hava içeri nem bırakmazmı, özellikle hava soğudukça içerde nem olması beklenmiyormu?
Cloud up serisinin upgraded versiyonunda havalandırma penceresi mevcut. Benim de kullandığım eski versiyonda (ki çok daha hafif, öneririm) ise dış tente zeminden hava sirkülasyonu sağlayacak kadar yukarıda duruyor. Ben terleme sorunu yaşamadım bu çadırda. İç tente de tül ağırlıklı olunca, müthiş bir havalandırma olmasa da, sıkıntı yaşatmıyor.

• Beğen
Tepkiler: ModernOblomov
Cloud up serisinin upgraded versiyonunda havalandırma penceresi mevcut. Benim de kullandığım eski versiyonda (ki çok daha hafif, öneririm) ise dış tente zeminden hava sirkülasyonu sağlayacak kadar yukarıda duruyor. Ben terleme sorunu yaşamadım bu çadırda. İç tente de tül ağırlıklı olunca, müthiş bir havalandırma olmasa da, sıkıntı yaşatmıyor.
Upgraded model için link verirmisin

Upgraded model için link verirmisin
Tabi ki
TRY 1,045.48 36%OFF | Naturehike yükseltilmiş bulut 2 Ultralight çadır ücretsiz ayakta 20D kumaş kamp çadır ile 2 kişi için ücretsiz Mat NH17T001-T
(link)
Yalnız yukarıda da söylediğim gibi eski versiyon ciddi anlamda daha hafif. Bunu göz önünde bulundurun.

Geri