Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ne yapalim pinarello bize calisiyo

@H.Çağrı

Teşekkür ederim H.Çağrı fakat benim pek tarzım değil foto eklemek , Türkiye coğrafyasında daha ne vatan evlatları var .
Fakat bendeki ve Necmettin ağabeydeki bisikletler marka olmasa bile model olarak Türkiyede gerçekten tekler...

Scudo
Mesaj yazmaya devam forumda kimde var acaba bölllleeeeee üç tane italiano ?......
Adam tırı vırı takılmıyo gerçek italyan aygırına biniyor !....
Öpiiin bakiiiiim Necmettin babanın elini !....

Allah sahibine bağışlasın çok güzel bisikletler...eğer bir sakıncası yoksa sonuncu bisikeltin ağırlık ve yaklaşık fiyatını öğrenebilir miyim???alacağımdan değil de merak ettim:)

Anam anam servet yatıyor orda...(hem manevi hem maddi:))
Maşallah bombası göndereyim üstlerine bir tane sonuna kadar hakediyolar...
Kazasız belasız kullanın gerçekten harika ötesi bisikletler...

@bibendum

Cüneyt abi valla bizim gibi anadolunun her bir köşesine yayılmış gençler,sizler gibi bu işe gönül vermiş abilerimizin o güzeller güzeli bisikletlerini görmese,onlara özenmese nasıl tanıyıp heveslenicekler Pinarellolara Colnagolara,Looklara,Merckxlere, DeRosalara...? :D
Bizi mahrum bırakmayın bu güzelliklerden...
Saygılar:)

Seneye Prince getireceğiz onunda resmini ekleriz görmek için bir yıl bekleyeceksiniz ama ....:D :D :D

yavasss cuneyt abi hıc olmazsa senın bısanın resmını koy da gorelım:D otekılerı gorduk zaten (pina harıc)

Biliyorsunuz Leica cok eski ve prestijli bir fotograf makinasi.

Uluslarasi sohretimiz Ara Guler yillardir Leica ile sahane fotograflar ceker.

Leica firmasi Ara Guler'i Mr.Leica olarak onore etti.

Pinarello'da necmi Bey icin bir guzellik dusunsun gari:))

Sinyor Pinarello filan...

Aydan Celik

Necmi bey Paris ile Prince'i biliyordum ama, bu carbon Paris'ten haberim yoktu.

Alejandro valverde gibi olmussuunuz.

Selamlar

Bir arkadsimiz Valverde'yi Iskender YEsilvadi diye cevirmisti...

@necmi sabah

Bi mesaj atalım da konu yukarı çıksın güncel olsun , görmeyen arkadaşların gönlü olsun !...

Çok güzel bisikletler. Allah nazardan saklasın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

makinalar gerçekten hız cihazları güle güle kullanın kazasız belasıs günlerde kullanmanızı dilerim

Abi allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel , hepsi de alınteri, allah nazardan saklasın.

@ERDOGANKESGIN

Erdoğanım Kesginim sanada yapcaz bir italyan aygırı , artık kurtulacan şu taiwan kadrodan ....

@necmi sabah

Resimdeki bisikletler gerçek bir İtalyan aygırı , Tawian malı değilller ...

Geri