Scudo Sports

Neden aero bar kullanmıyoruz?

Scudo
ben kullanıyorum aerobar ortalama da poyrazda rüzgara karşı 4 km arttı

bisiklet de 10 kilodan fazla bu arada ona rağmen

1.5 litrede su var mataralarda onları saymıyorum rüzgar olmasa daha da işe yarıyacak bakalım denemeye devam

yEYdmM.jpg

69gRQk.jpg

aslında ben kullanmak istiyorum ama beğenmezsem boşa para vermemek için almıyorum. Aslında çok mantıklı duruyor uzun yollarda hep bi yatma isteği oluyor aslında

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Yol bisikleti kullanan arkadaşlar ile tura çıktığımda bende takıyorum. Eğer yandan rüzgar yoksa gayet kullanışlı. Ama yanlardan gelen rüzgar dengemi bozup düşme tehlikesine neden oluyor. Sanırım yakında yol bisikleti alacağım [emoji3] tur bisikleti ile bir yere kadar [emoji3]
cb64f5df330c09fe8ad1b7efd7be49ed.jpg
fb72d3f355a0e528117963e22984c6a8.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
o kadar gereksiz şey var ki evde birde bunu almayayım diyorum,nasılsa kullanmam,kullansam da hakkını veremem.Not:2.el ucuzu denk gelirse alırım o başka tabii dursun bir köşede.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Kullanıyorum özellikle 3 saatin üzeri antrenmanlarda çok iş görüyor .. zira avuç içleri artık uyuşuyor ve oturuş pozisyonunu rahatlatıyor .

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir bar kullanılacaksa sele de ona göre seçilmeli diye düşünüyorum. Sele burnu bu tür pozisyon da aşırı rahatsızlık verebilir.

(link)
131561 dosyayı görüntüle 131562 dosyayı görüntüle 131563 dosyayı görüntüle

Yol bisikletinde asla düşünmedim aerobar ama bu ürün muhteşem değil mi arkadaşar? Bayıldım. TT bisikletler için olan uzun barları hiç yakıştıramıyorum ama bu küçükler gerçekten çok güzel uymuş yol bisikletine. Bike fittingi değiştirmeye de gerek kalmıyor. Hem lazım olursa torba falan da asılır. :koptum::D:p

Videoda GTN in yaptığı testte de dropbarlara kıyasla 250 ve 350 wattlık 5-6 dakikalık sürüşlerde 10'ar saniye de avantaj sağlamış.

@Cem cm bilekleri cok fazla zorluyor kisa aerobarlar. Benim de ilgilendigim bir model vardi aslinda, almak da uzereydim ama vazgectim son anda:
(link)

prod82298_Black - Red_NE_01.jpg

Hele bu model bileklere tam iskence :D kisa oldugu icin capraz tutmak zorunda da kaliyorsunuz ve kollariniz da capraz oluyor

images (32).jpg

Ama bisiklet uzerinde muazzam guzel duruyor :asik:

images (33).jpg

Sadece uctaki aparati da ayri olarak satanlar gordum ebayda. 3T Pi wing olarak geciyor:

images (34).jpg

Sıradan bir gidona montelenebilir yani. Ama urun artik uretilmiyor, pek tutmadi :(:(:(

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Cem cm
O zaman dirsek fazla aşağı iner. Dirsek aşağı indikçe yük artacağından daha beter ağrı çekersiniz.

Birde böyle bir durum var;

Morf Technology Trifold Destek süngerleri dahil 940 gr ağırlıkta imiş.

Ben bir gravel kullanıyorum ve tatillere bisikletimle çıkıyorum günlerce kilometrelerce yol aldığım oluyor. Bir süre sonra her ne kadar farklı pozisyonlarda gidonu tutsam da bileklerim ağrımaya başlıyor. Son turumda aerobar taktım ve özellikle düz yollarda kullandım. Yükün bileklerimden dirseklerime geçmesi beni oldukça rahatlattı. Yol, gravel veya daha kapsayıcı olarak drop gidonla tura çıkanlara tavsiye ederim. İşin profesyonel kısmına bilgim yetmez ama toplu sürüşlerde, trafikte ve virajı çok yollarda frene uzak olduğundan kullanımı zor gibi. Rüzgara karşı bir avantaj sağladığı aşıkar. Ben şehir içinde kullandığım sürelerde söküyorum sadece uzun yolda takıyorum.

Peki madem kimse sormuyor ben sorayım. Triatlon bara fren takmak ne biçim bir fantezi olurdu?

@The Best
Keşke önce forum veya googleda aratsanız bazı şeyleri...

tt-trekghbars1.jpg 2403_aero_extra_brake_1.jpg
IMGP0385.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Ben de aerobar takacağım :D Kaç km hız farkediyor kullanan arkadaş yazabilir mi :D Ya da deneyebilir mi? Normal giderken aynı pedal çeviriş ve aynı güç uygulandığı sırada bi gidondan tutup hıza sonra aerobardan tutup hıza bakabilirse süper olur :D Bana en azından 3 4 km hız fark eder gibime geliyor

@BerkEvren teşekkürler , aradım fakat böyle bisiklet üzerinde bulamadım fotoğraf dedim belki biri bisikletinden fotoğraf atar işe yaradı çok sağolun

Geri