Benimde bir kaç sözüm var.38 yaşıdayım 1990 yılında Yeşilyurt Spor Klübünde bisiklet sporuyla tanıştım. (aslında su topuna başlamıştım)Bisiklet aklımı aldı.O zaman sirkecide ve saraçhanede bisikletçiler vardı hala varlar ama ... Pinokyo türü bisikletler satılırdı.Az daha unutuyordum pedal ticaret üsküdardaydı onda aradığını bulurdun galiba ismi bülent abiydi o zaman da bisikletçi arkadaşlar yetiştirirdi.Yok malzeme kaç gram, ne renk,ne seviye,ne marka,yağmurlukmuş,eldivenmiş,formaymış,gözlükmüş,ayakkabıymış yok beyler yok şimdi ki bolluk bereket çoktan seçmeli şıklarımız yoktu.Anadoluya yarışa gittiğimizde Konya Köy Hİzmetleri takımından arkadaşın bir tanesi benden Gidon Bandı istemişti buraya dikkatinizi çekmek isterim affınıza sığınarak ''kıçı kırık gidon bandı'' aksesuar ya. siparişi antalya da aldım teslimatı aylar sonra denizli deki yarışta yapmıştım.hiç unutmam yarıştan birgün önce lastiğim patlamıştı gece yedeğim olmadığı için bilenler bilir tubless lastik jilet,iğne iplik birde baly le tamir ediliyordu sonra janta biraz baly sürüp lastiği janta takarsın balyi fazla sürersen bir daha ki patladığın da lastiği çok zor sökerdin bu arada bindiğim bisikleti kulüp vermişti geçmiş zaman sonra motor aldım bisiklet sevdam uçtu gitti.gelelim şimdiye geçen sene ağustos ayında sedona 741 aldım ev de trainer a binmeye başladım 1 ay geçmeden kuzenim triatloncu onunla beraber dışarıda binmeye başladım.işte o zaman jeton düştü bende biraz daha para ya kıysaydım da hafif, üst donanımlı adam gibi senelerce işimi görecek bisiklet alsaymışım son pişmanlık fayda etmiyor.forum da herkesin tanıdığı Gaziyle 3 ay kadar haftasonları polenezköy,riva ve beykoz cıvarın da mtb ağırlıklı bindim sağ olsun gazi öyle alıştırdıki çamurlanmadan dereden geçmeden lastik patlatmadan köpekler tarafın dan kovalanmadan kendimi bisiklete binmemiş sayıyorum işte arazide o gramların malzemenin kalitesi öne çıkıyor ben 15, 16 kg ya biniyorum imkanı olanlar karbon kadroda uçuyorlar.kullanım amacına göre bisiklete masraf etmekte yanlış görmüyorum.ben malzemenin amacı doğrultusunda kullanmak şartıyla masraftan kaçmamak fikrinden yanayım. o parayı veriyorsam hakkımı isterim evimin salonun da tablo gibi saklamak bana ters yağmurlu hava, güneşli hava ayırmadan binerim.herkese istediği bisiklete sahip olmaları dileğiyle kolay gelsin