Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bu kadar ucuz ? Çalıntı olabilir mi ?

@mariokaldato insanların bisikletleriyle dalga geçmek mi? siz yanlış anlamışsınız sanırım. o insan herkesle dalga geçmiş. biz onunla değil. ayar olurum beş para etmez ürünleri sadece kendini akıllı sanarak binlerce liraya satmaya çalışanlara. bence bu tarz durumlara söyleyecek laf bulun. düşünsenize o bisikleti birilerini kandırarak sattığını. daha mı hoş olur? sizin daha mı hoşunuza gider?

Scudo
@cihangir bu memlekette asgari ücretin 960 tl olduğunu ve kimsenin hele ki goggle dan ufak bi araştırma yapmadan bi bisiklete o kadar para bayılmayacağını sanıyorum ve bence o tip 2. el ürün satan sitelerde isteyen istediği fiyatı yazabilir .Bu kendi keyfine kalmıştır . Ben adamı savunmuyorum .Adama hem hırsız damgası yapıştırıp bisikletiyle de dalga geçiyorsunuz .Aynı satırda iki ayıbı birden yapmayın lutfen .

Kimse kimseye hırsız damgası vurmak için can atmıyor ama kimse kusura bakmasın madem hırsız değilsin madem iyi aile çocuğusun hırsız damgası yememek için siteye girip ilan verebiliyorsan -hiçbirşeyden anlamıyor olsan dahi- benzer ilanlara bakıp ona göre fiyat belirleyeceksin kimse istediği abuk subuk fiyatı veremez kimse parasını çöpten toplamıyor
Ha tüm bunları yapmadan kafana göre fiyat verirsen doğal olarak çalıntı olduğuda düşünülür dalgada geçilir ki dalga geçildi denen ilanda yok profesyonel yarış bisikleti yok 8 kg iyi üfürmüş yani arkadaş hakediyor bence dalga geçilmeyi

Geri