Bu durumun bir sürü bir sürü nedeni olabilir
1-Obzesifler: İlla deore set olacak, illa slx olacak. Karbon harici binmem.
2-Tatminsizler: Bu karbonu aldım ama birde hight modulus 3 K karbonmu alsam
3-Kolleksiyoner: İlla Pinarellonun 1956 yılı fransa turunda birinci gelen bisikletini almam gerek.
4-Gösteriş budalası: Bir cannondale super six evo, bir cervelo s5 birde s works aldım ezik değilim ya param var.
5-Ne istediğini bilmeyen: Bir city, bir dağ, bir yol, bir downhill, bir recumbet, bir...ama hala istediğimi bulamadım.
6-Satıcılar: Abi aliex den bir çin karbon kadro aldım millet uyanmadan iki misli fiyata okutayım şunu.
7-Mucizeciler: Şimdi bu jant setini alırsam herhalde bisikletim uçar gider.
8-Deneyciler: Surly kadroya 56 aynakol takıp ultraage set ile karbon bir maşa kullanarak...
9-Hastalık hastası: Bisikletimin kadrosunda bir nanometre büyüklüğünde çizik oluştu kesin yeni bisiklet almam lazım.
10-Ortamcılar: Bisikletçiler perşembe akşamı volta atıyor, bisiklet alalım bir manita yaparız belki.
11-Teknikçiler: Vıttırı zıttırı markasının çıkarmış olduğu zamazingo dalgamotorunu gördünmü çok rijitmiş
12-Muhabbetçiler: Neyse geçen bir aynakol almıştımda aynakol derken bak şimdi aklıma ne geldi...
13-Takıştırıcılar: Gidonun üzerinde yaklaşık 0.25 cm kadar bir yüzey açık kaldı oraya ne alsam.
14-Turcular:Bu koga kadroya, bir falanca bagaj bir fişmanca heybe, bir fişmekenca solar panel...
8-