Scudo Sports

neden ısırırlar.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
kedi veya köpek severken genelde belli bi süreden sonra ısırmaya başlıyorlar.
acaba oyun olsun diyemi ısırıyorlar yoksa sevgi gösterisi mi oluyor bu hayvanların.
nezaman kedi veya köpek sevmeye kalkışsam ... sevdiğim kedi ise ellerimde... sevdiğim köpek ise ellerim ve kollarımda... ısırık izleri olur hep.

acaba neden dir. google amcaya yazdım genelde yavru kedilerden bahsetti hep. diş gelişimi falan filan.

sevdiğim hayvanlar baya olgun büyük hayvanalr yani...

not... köpek severken bacaklarımıda ısırıyorlar...

Scudo
Kolluklar ile halledebilirsiniz. Bence çok da sorun olmaz ama yine de dikkat edin kolu-bacağı kaptırmayın :D

aslında şikayetim yok. benimde hoşuma gidiyo ama neden ısırdıklarını merak ettim. :D
tepki vermieyince birazdaha bastırarak ısırıyorlar.
höst falan deyince hemen hafifletiyo gene sevdiğim köpekler :D

Durumu şöyle izah edeyim:

Bizim ellerimiz var tokalaşıyoruz, makas alıyoruz, mıncıklıyoruz birbirimizi ama hayvanların elleri yok. Onun yerine 4 tane ayakları var. Nasıl ki biz ayaklarımızı yürümek amacı dışında kullanmıyorsak hayvanlar da bir iki amaç dışında ayaklarını kullanmıyorlar. Peki hayvanlar 4 tane ayakları varsa nasıl tokalaşıp birbirlerini mıncıklayacaklar? Isırarak tabi ki:) Bu bazen yalayarak da olur ama eğitim verilmemiş hayvanlar çoğunlukla ısırır, sevgi gösterisi yapar.

Bir de eğer hayvanın alışılagelmiş bir hareketi değilken bir anda ısırmaya başlamışsa dişleri ile ilgili bir sorunu olabilir ya da azgınlık döneminde olabilir.

anladımm. bizim arkadaşın belçika kurdu yada hollanda kurdu unuttum şimdi cinsini. göğsünden sevince kolumu hep yalıyo bırakınca ısırmaya başlıyo. çok sevimli kerata :D

benim köpeğimin canını yakmazsanız asla ısırmaz biraz yetiştirme tarzıda önemli,kedim ise ayaklarıma yapışıyor hele gece uyurken :evil:

Geri