Scudo Sports

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Kullanınca yorumlarınızı bekliyoruz.
tabiki seve seve.... bayiye kapora verip fiyat konusunda anlaştım.olası bir fiyat artışından etkilenmiyce.ayrıca bisikleti hemen bir alayımda bineyim diye acelem yok.ne kadar geç olursa benim lehime olacak dolar hergün artıyor nasıl olsa.seçimlere kadar beklemeyi tercih ederim.:))
ama alıp kullanınca buraya yorumlarımı yazarım tabiki.

Scudo
merhaba xrs001 tiagra setlisini tavsiye edermisiniz ya da carraro 062 aluminyum alacagım

merhaba xrs001 tiagra setlisini tavsiye edermisiniz ya da carraro 062 aluminyum alacagım
062 tavsiye etmem, tam anlamıyla aero olmayan ama aero diyerek satılan ağır bir kadroya sahip.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
tiagra set alacağıma 062 alırım,
Ağırlık konusunda benim carraro grubunda paylaşımlarım var bakabilirsiniz.
105 set ve karbon maşa ile güzel set.
Ayrıca üzerinde ki jant seti iyi.
Bunlar alınması ile avantaj.
Tek dezavantajı ağırlığı ve dişli oranları olabilir.

Aaa zaten satın almışsınız. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Malkockose
gri rengini aldım hocam
Hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde binin.
teşekkür ederim cok sagolun
tiagra set alacağıma 062 alırım,
Ağırlık konusunda benim carraro grubunda paylaşımlarım var bakabilirsiniz.
105 set ve karbon maşa ile güzel set.
Ayrıca üzerinde ki jant seti iyi.
Bunlar alınması ile avantaj.
Tek dezavantajı ağırlığı ve dişli oranları olabilir.

Aaa zaten satın almışsınız. Hayırlı olsun.
daha binmek nasip olmadı ama :)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde binin.
merhaba bisiklete daha binme fırsatı bulamamıştım, deneyeyim dedim de bana büyük geldi seleyi en alta indirdim ama yine de parmak ucunda deyiyorum pedala. sele borusunu kesmem mi gerekiyor?

merhaba bisiklete daha binme fırsatı bulamamıştım, deneyeyim dedim de bana büyük geldi seleyi en alta indirdim ama yine de parmak ucunda deyiyorum pedala. sele borusunu kesmem mi gerekiyor?
Boyunuz kaç kadro boyu nedir aldığınız bisikletin.

Boyunuz kaç kadro boyu nedir aldığınız bisikletin.
boyum 1.83 kadro boyu 54
ben anlamadım internetten bir arkadaş ile görüştüm, onun ki 54 kadro 105 set boyu 1.75, benim 1.83 54 kadro tiagra set aldıgım yer ile gorustum sele borusunu kesecegiz 4 5 santim

boyum 1.83 kadro boyu 54
ben anlamadım internetten bir arkadaş ile görüştüm, onun ki 54 kadro 105 set boyu 1.75, benim 1.83 54 kadro tiagra set aldıgım yer ile gorustum sele borusunu kesecegiz 4 5 santim
Bir foto atarsanız daha iyi fikir sahibi olup yardımcı oluruz kanaatindeyim.

Sele.borusu arkadaki aero kanala girmiyor iyi ki zorlamamissiniz kadroyu patlatabilirdiniz. Sele borusu kesmek en mantıklı çözüm. Güle güle kullanın.

Geri