Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Scudo
Hayırlı olsun güzel günlerde binin. Ayaklık hiç ama hiç tavsiye etmem. Yarım kg fazladan ağırlık ve kaba bir görüntü oluşturuyor. Zaten karbon bir yol bisikleti aldığınıza göre kısa molalı sürüşler yapacaksınızdır muhtemelen. Bu kısa molalarda da seleden veya lastikten nazikçe duvara dayayabilirsiniz bisikleti. Aman dikkat edin sonradan hareket edip kadronuz zarar görmesin.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Hayırlı olsun güzel günlerde binin. Ayaklık hiç ama hiç tavsiye etmem. Yarım kg fazladan ağırlık ve kaba bir görüntü oluşturuyor. Zaten karbon bir yol bisikleti aldığınıza göre kısa molalı sürüşler yapacaksınızdır muhtemelen. Bu kısa molalarda da seleden veya lastikten nazikçe duvara dayayabilirsiniz bisikleti. Aman dikkat edin sonradan hareket edip kadronuz zarar görmesin.
evet ben de hiç sevmiyorum görüntüyü vazgectim zaten. sade bir canta aldım sele altına yedek ic lastik ve tamir takımı icin onlarda gerekliler zaten

merhaba kestik cok guzel oldu. simdilik sorun yok tek sorun ayaklık gerekiyor :)
Sele borusunu kestirdiğiniz iyi olmuş. Ben de kestirmiştim. Bunu maşa borusu gibi düşünebilirsiniz. Uzanma mesafesi yeterli ise problem yok 54 kadro için.
Ben normal kadrolarda 52 bindiğim kadro ölçüsü aero ölçülerinde 48/49 olduğu için bu ölçüyü almıştım. aslında normal bisiklet ile sizin ki 56 size oluyor.
Bisikleti çok ağırlaştırmayın derim, ekstra çok bir şey eklemeyin. Spd pedal kullanın, güle güle binin.

evet ben de hiç sevmiyorum görüntüyü vazgectim zaten. sade bir canta aldım sele altına yedek ic lastik ve tamir takımı icin onlarda gerekliler zaten
Hayırlı olsun tekrar. Fotoğraf atabilir misiniz, bir bakalım yakışıklıya.

Yol bisikletine uygun pompa almayı da ihmal etmeyin.

tiagra set alacağıma 062 alırım,
Ağırlık konusunda benim carraro grubunda paylaşımlarım var bakabilirsiniz.
105 set ve karbon maşa ile güzel set.
Ayrıca üzerinde ki jant seti iyi.
Bunlar alınması ile avantaj.
Tek dezavantajı ağırlığı ve dişli oranları olabilir.

Aaa zaten satın almışsınız. Hayırlı olsun.
Karbon kadro almak varken 105 diye neden külçe gibi bisiklet alsın ki ?
Ben iki bisiketi mukayese bile etmem. Aralarında ciddi performans farkı var.
Xrs001 yarış bisikleti
Kald ki 105 ile arasında çok fark Yok

Karbon kadro almak varken 105 diye neden külçe gibi bisiklet alsın ki ?
Ben iki bisiketi mukayese bile etmem. Aralarında ciddi performans farkı var.
Xrs001 yarış bisikleti
Kald ki 105 ile arasında çok fark Yok
Ve çok daha önemlisi ileride yükseltmek istersen buna değecek bir bisikletin olur

Salcano fiyatları güncellemiş aldım,alıcam,alacaktım vs derken zamlı fiyatlar hayırlı olsun.

Artık zaman elimizdekilerin kıymetini bilme dönemi zamanın da iyi ki almışız diyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sele borusunu kestirdiğiniz iyi olmuş. Ben de kestirmiştim. Bunu maşa borusu gibi düşünebilirsiniz. Uzanma mesafesi yeterli ise problem yok 54 kadro için.
Ben normal kadrolarda 52 bindiğim kadro ölçüsü aero ölçülerinde 48/49 olduğu için bu ölçüyü almıştım. aslında normal bisiklet ile sizin ki 56 size oluyor.
Bisikleti çok ağırlaştırmayın derim, ekstra çok bir şey eklemeyin. Spd pedal kullanın, güle güle binin.
teşekkür ederim cok sagolun. başta tırstık acaba yanlış kadroyu mu aldık diye de :)
Hayırlı olsun tekrar. Fotoğraf atabilir misiniz, bir bakalım yakışıklıya.

Yol bisikletine uygun pompa almayı da ihmal etmeyin.
merhaba triban 500den tecrubem var az cok hemen pompa aldım yedek ic lastik alyan takımı aldım + olarak decathlondan selenin altına bunlar sıgacak sekilde uygun canta aldım hic kaba durmuyor.

Arkadaşlar yeni XRS 001 modellerinde farklı renk seçenekleri var sanırım ama salcano'nun sitesinde veya internette mevcut değil, firmadan talep etmemiz doğrultusunda iç pazara ürün veriyorlarmı, aradım fakat haftasonu olması nedeni ile ulaşamadım.
Birde kırılan maşa ve kadrolar ile alakalı bir gelişme varmı ? pembe olan 2023 üretimi sanıyorum, bu seneki ürünlerde kronik bir hata var ise uzak durmak gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Arkadaşlar yeni XRS 001 modellerinde farklı renk seçenekleri var sanırım ama salcano'nun sitesinde veya internette mevcut değil, firmadan talep etmemiz doğrultusunda iç pazara ürün veriyorlarmı, aradım fakat haftasonu olması nedeni ile ulaşamadım.
Birde kırılan maşa ve kadrolar ile alakalı bir gelişme varmı ? pembe olan 2023 üretimi sanıyorum, bu seneki ürünlerde kronik bir hata var ise uzak durmak gerekebilir.
Bir firmadan yardım alabilirseniz onlar sorar ve depoda hangi rengin olduğunu daha kolay öğrenebilirler. Kronik herhangi bir problem var mı bilmiyorum. Biraz antrenman ve kullanım şekli, biraz yollarla alakalı.

Xrs001 leri genelde sporcular kullanıyor takım bisikleti olarak , bunların kazaları da genelde sert oluyor. O yüzden de kırılması sayısı fazla olabilir

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Geri