Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden SR Suntour bu kadar kalitesiz?

Tepki
206
Bisiklet
b'Twin
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Ben RST gila kullanıcısıydım ve onunla hiç bir sorun yaşamadım çok iyi çalışıyordu çok memnundum fakat bianchimi sattıktan sonra, Btwin 500 aldım maşası SR Suntour xcm maşası aldığım günden beri sorunluydu,yaylandığı zaman çat diye ses çıkartıyordu onu decathlonda geri iade aldılar bende RR 6.3(500s) aldım üstüne para verip.Geçtiğimiz günlerde aynı sorunu bu bisiklettede yaşadım decathlona götürdüm 2 gündür bekliyor Türkiye decathlon atolye sorumlusuna mail atacaklarını ve gelen cevap doğrultusunda maşayı veya bisikleti değiştireceklerini söylediler.Bakalım bugün yapabileceklermi :D Bu sorunu başka yaşayan arkadaşım varmı varsa çözümü hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim :)

1.jpg 2.JPG 3.jpg 4.jpg

Scudo
para biriktirip kaliteli maşa al ne kalitesizliğiyle uğraş ne cartıyla ne curtuyla boş ver düşünmeyi :D

Merhaba,

Ben son üç bisikletim de Sr suntour kullanmış biri olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şu anda ikisini aktif olarak kullanıyorum. Xcm ve Xcr air rl-r

Ben de aksine RSTden uzak dur diye okudum bir kaç yerde yanlış hatırlamıyorsam.

@chnkrmz
Freeride maşaları biraz pahalı,bende şu öğrenciliğimi bitirip bir fox almayı düşünüyorum abi :)

@saviourmole
Demekki benim şansıma kötüsü denk gelmiş :D

@Batuhan Köksal
RST Gila 100mm lik olanı süperdi valla :D

Rr 6.3 market bisikletinin bir tık üstüdür benim gözümde ancak suntour kullanıcıları genelde memnun oluyor..

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Yani ne kadar ekmek o kadar köfte. Bence Zoom koymadıkları için dua et.:)

Vallahi ben uzun yıllardır sr suntour axon kullanıyorum daha tık demedi taş gibi, ucuz etin yahnisi yavan oluyor biraz daha para harcayıp daha iyi bir maşa almanızı öneririm;)

Şahsen suntour dahil olmak üzere 3-4 farklı maşa kullandım. Kullandığım en iyi maşa açık ara "suntour epicon" du. Birazda şans işi

Ben de uzun zamandır XCM kullanıyorum. 10. yılını doldurabilirse ödül olarak iç bacak bakımı yapmayı düşünüyorum kendisine :D
Biraz şans işi olduğuna ben de inanmaya başladım.

@MertAG
1.200 Tllik bisiklet nasıl market bisikleti oluyor? acera donanımlı çift disk frenli ve alüminyum kadrolu bence düşünceniz mantıksız

@Tolga Çelebi
1.200 Tllik bisiklette zoom ne arar abi 5.1 (500 tllik)bisiklette bile sr suntour var :D

@Yiğit Kirazpınar
Fox alsam arkayada rockshox 10 numara olacak abi :D

@B. Cagta
Haklısınız :)

@erciye
Aynen öyle mallarını test etmeden satıyorlar

@Serden Us
Bencede :D

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Benimde nedense hayalimde xcm v3 gidondan kilitlenebilir maşa var :) Şu an ki bisikletin kilitlenmeyen ve her hangi bir ayarı yapılmayan maşası beni her pedallayışımda çok yoruyor ve bozuk yollar çok rahatsız ediyor.

Ben de suntour'un M3020 giriş modeli bir maşa kullanıyorum ama şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Ben maşamla çok mutluyum :) İleride kilitlenebilir bir modeline geçmeyi düşünüyorum sadece.

Konu Suntour olunca hemen soruyu yapıştırayım :) Sr Suntour Epicon X2 maşa var bizdeki Carraro bisiklette. Şimdi bu maşada "kaplumbağa modu" ve "tavşan modu" ayarının yapıldığı yer yok. İnternetten bir şey bulamadım. Bu maşada hassasiyet ayarı nasıl yapılıyor. Bilen varmı?

@Rotinda A.
Benim maşam 120 mm lik olduğu için rahatlığı konusunda sıkıntım yok fakat 2 kere üst üste aynı sorunu yaşamak çok olağan dışı :D

@Rotinda A.
Benim maşam 120 mm lik olduğu için rahatlığı konusunda sıkıntım yok fakat 2 kere üst üste aynı sorunu yaşamak çok olağan dışı :D
@ceyhunözkan
Doğrudur :)

@caesar
Bu maşamı sizinki ?

Arkadaşlar sonuç olarak bu akşam yeni Rockrider 500 s ile değiştirdiler ve sorun çözülmüş oldu :D
(link)

Dosyalar

• FK_SR_SUNTOUR_12_EPICON_X2_LOD_100MM_A-500x500.jpg
    FK_SR_SUNTOUR_12_EPICON_X2_LOD_100MM_A-500x500.jpg
    24,5 KB · Okunma: 24
Geri