Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden SR Suntour bu kadar kalitesiz?

Scudo
suntour kalitesiz deil aslında f/p ürünü o fiyatların tam olarak karşılığı olan kaliteyi sunuyor..suntour ında kaliteli maşaları mevcut ama ne kadar para o kadar kalite durumu en çok maşalarda kendini gösterir belkide donanım içinde..o yüzden biraz kasıp iyi bir maşa alırsan hem hafifliğe hemde kaliteye kavuşmuş olursun

@İbrahim Yazıcıoğlu rockshox etikete fazla koyabiliyor...havalı bir epicon maşa işini gayat güzel görür rockshoxtanda her türlü daha ucuza bulunur : )

@İbrahim Yazıcıoğlu tam bilgim yok açıkçası dostum malum türkiyede ürün yelpazelerinin yarısını belkide görüyoruz sitesinde detaylı tüm modeller mevcuttur..

Arkadaşların da değindiği gibi, sanılanın aksine bahsi geçen marka kaliteli ve geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Fakat Türkiye'de pek bilinmez, üst seviye modelleri pek bulunmaz. Ben de epicon havalı maşayı uzun yıllar kullandım ve memnun kaldım. Zamanında forumda f/p olarak en çok tavsiye edilen havalı maşaydı epicon. Xcm başlangıç seviyesi olduğundan ağır ve boşluk yapabilen bir maşadır. Bu iş en başta bütçe işi, çok iyi maşa için kesenin ağzını çok açmak gerekir. Maşalarda 2. el alırken de dikkatli olmak gerekli. Bunun için en başta bu maşaya neden ihtiyaç duyuluyor, beklentiler ne gibi sorulara cevap vermekte fayda var. Örneğin, şuan iki bisikletim var, ikisi de düz maşalı ve ben amortisöre ihtiyaç duymuyorum. Beklenti ve ihtiyaçlar demişken ben de mtb ile başlamıştım , 1 yıldır mtb kullanmıyorum.

Hayırlı olsun. Çok canlı görünüyor:)

Yanlışlıkla fotoğrafta çıkmış mesajımda :) Kusura bakmayın.

Dosyalar

• DSC_0061.JPG
    DSC_0061.JPG
    56,5 KB · Okunma: 22
Arka amartisör çok dandik ön amartisörde kaliteli sayılmaz sonuçta bu enduro bir bisiklet.

@chnkrmz

Hayır o downhill maşası. Freeride maşa benim ilanda ki Manitou Sherman 10-170mm olan maşa.

@erciye

Merhaba. Yazınızı okurken bir an acaba srsuntour maşaları Dechatlon üretiyor dedim.

@MertAG
Dandik dediğin amortisör 120 mmlik hidrolik bir amortisör

@İbrahim Yazıcıoğlu
mark
@MertAG
10 liralık gacur gucur eden amortisörlerden değil :D

Herkes söylemiş ama bende söylemek istiyorum,Sr Suntour aslında tam bir f/p markası.Bende Epicon X2 kullandım gayet tatminkardı.Sorunuza gelecek olursak 100 mm olan standart modeller 140 mm e kadar artırılabiliyor içerisindeki pulları atarsanız.Tabi sokma milli 150 mm e varan modelleri de mevcut.

Ayrıca bir maşadan sebep komple bisikletin değiştirilmesine anlam veremesem de Decathlon'u tebrik ettim :)

@Selami53
O... Çok heycanlandım şimdi :D Nasıl yapabilirim dediğiniz işlemi benimki 120 mmlik 150 ye çıkarmı acaba ?

Geri