Hocam seleyi aliexpress üzerinden mi aldınız? Mümkünse benim için bisikletin kendi üzerinde gelen selesi ile karșılaștırma yapabilir misiniz?Kirlenmek güzeldir. Birde temizlik uğraştırmasa...😅
256554 dosyayı görüntüle
Hocam seleyi aliexpress üzerinden mi aldınız? Mümkünse benim için bisikletin kendi üzerinde gelen selesi ile karșılaștırma yapabilir misiniz?Kirlenmek güzeldir. Birde temizlik uğraştırmasa...😅
256554 dosyayı görüntüle
Amazon'dan almıştım. Karşılaştırma derken, boru işte.😅Hocam seleyi aliexpress üzerinden mi aldınız? Mümkünse benim için bisikletin kendi üzerinde gelen selesi ile karșılaștırma yapabilir misiniz?
Sorun yok hocam, hepimiz insanız sonuçta ve karıșıklık ya da yanlıș anlașılmalar da olabiliyor bazen. ☺️Amazon'dan almıştım. Karşılaştırma derken, boru işte.😅
___
Semer borusu anladım, kusura bakmayın.
Decathlon'dan almıştım. Önceki semer ben bisiklet üzerindeyken araç çarpması sonucu kırıldığı için değiştirdim. Tabiki daha rahat ama dağ bisikleti ile uzun km'ler devirmediğimden çokta sorun olmuyordu.
Gayet memnunum. Gönül ister daha iyisini ama bu yetiyor şimdilik.Hocam bisikletinizden memnun musunuz?
Bende aynı diye biliyorum. Uzun sürüşler için nasıl gittiğinize bağlı. En son 150 km'lik bir yola gitmiştim, sürekli asfalt üzeri. İki saat gecikince evden çıkmakta biraz acele ettin sanırım, sağ dizim sakatlanmıştı 80 km sonra. Ben yolu yine de düşündüğüm zamanda tamamladım.Galiba sizinki ile ayni kadroya sahip, uzun yolda rahat mı acaba?
Teșekkürler değerli tecrübeleriniz için hocam. Ayıptır söylemesi kaç ortalamayla bitirdiniz turu? 😅 Ya da ilk 80 kilometreyi diyeyim ben. 🙂 20 üzeri kondisyon gerektirir gibi.Gayet memnunum. Gönül ister daha iyisini ama bu yetiyor şimdilik.
Bende aynı diye biliyorum. Uzun sürüşler için nasıl gittiğinize bağlı. En son 150 km'lik bir yola gitmiştim, sürekli asfalt üzeri. İki saat gecikince evden çıkmakta biraz acele ettin sanırım, sağ dizim sakatlanmıştı 80 km sonra. Ben yolu yine de düşündüğüm zamanda tamamladım.
Sonra iki hafta kadar çektim ama olsundu.😅
Hocam elimde tonla sıfır kilometre parça var. Açıkçası 3x8 grup seti direk olarak elimden çıkarırım ve bendekini takarım. İki bisikleti de alsam günün sonunda aynı hale gelecek ki sadece bir tanesine daha fazla ödemiș olacağım.@Heicks 530 alın o da 1x9 kullanıyor
Estağfurullah, öğretmen falan değilim.Teșekkürler değerli tecrübeleriniz için hocam. Ayıptır söylemesi kaç ortalamayla bitirdiniz turu? 😅 Ya da ilk 80 kilometreyi diyeyim ben. 🙂 20 üzeri kondisyon gerektirir gibi.
Hocam derken mecaz anlamda gibi bir kullanım var, bana ilk söylediklerinde ben de çok șașırıyordum. ☺ Çok teșekkür ederim, 22 çok güzel değer bence. Benim de çevremde pek bisiklet süren yok, 40-50 kilometre sürdüm diyince uzaylı görmüş gibi bakıyorlar. 😅Estağfurullah, öğretmen falan değilim.
Geçmiş gün 22 falan gidiyordum sanırım. Rüzgarsız, sakin bir havaydı. Sakatlık sonrası 16'lara kadar düşmüştüm diye hatırlıyorum.
Ben pek gücümü kullanmayı bilen biri değilim. Olmadı ki bilgili bir yol gösterenimiz. 🙂