Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

need for speed pro street

@mecaoz1

seni yurekten kutluyorum. bitirdiğim bi oyunu 2. kez oynayıp bitirmek hiç adetim değildir. biraz gerçekci ol istersen! o oyun 5 saat te bitirilebilinecek kadar ucuz ve basit bir oyun değil.

Scudo
sonuna kadr katılıyorum serhat abi okadr basit değil bu oyun ! bu oyunu 5 saat boyunca videoya çek, 5 saatin sonunda bitir, sana bisikletimi vericem !! ben günlerce kalkmadığımı bilirim oyunun başından, hiç kalkmadan mınımum 3-4 gün...hiç kalkmadan bitirdim demiorum yanlış anlaşılmasın, hiç kalkmadığım zamanlar oldu diorum..

@SeRHaT_

abicim seride sonunu görmeye layık tek oyun most wanted biran önce bitirmeni tavsiye ederim, olmazsa ben bi ara geliyim size bitiririm :D

@jimi1984

Evet aynen katılıyorum Gran Tourismo yaşayan bir efsanedir.

Ayrıca Otomobil ve ralli meraklılarına meraklılarına Richard Burns Rally' yi şiddetle tavsiye ederim, özellikle oyun motoru olağanüstü gerçekçi.
Bunun dışında Toca3'de fena değil, tek olumsuz tarafı Türkiye'de Toca'daki yarışların çoğunun yapılmaması ve oyunun bize yabancı kalması.Ve GT nin yanında oyun motorunun yetersiz kalması.

Bu arada her ne kadar NFS'yi beğenmesem de Carbon da güzel oyundu. Ama eğlence amaçlı bir oyun yani simülasyon karakterli değil. Bizzat test ettim NFS Carbon'da standart bir 350Z 0-100km/s hızlanmasını 3 sn civarı tamamlıyor, normalde 5.5sn olmalı.

oyun yine sokak yarışları üzerine olcak ve losangeles taki yerler alınacak !!!

gereksinimleri de bunlar.

CPU: 1.6 GHz
RAM: 256 MB
Graphics Card: 256 MB
DVD-Drive

EA oyunları o kadar da kastırmıyor iyi ki. Ubisoft oyun firması var ki yani, Mario oyununu yapsalardı hala 256lık ram yetmezdi. Prince of Persia'dır zaten UBISOFT firmasının gözdesi.

@abdullahabdullah

DVD-Drive oyunun gereksinimleri arasında değildir abi, dvd vcd'ye bölünebilir, bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum yanlış anlama sakın :)
ben bundan kaç sene önce bi oyunun dvd olarak cıkacağını duymuştum, moralim bozulmuştu :D bende dvd yokki die :D sonradan öğrenmiştim vcd'ye bölünebildiğini..

Elbette. DVD,CD, hatta sanal diskler, VirtualDrive felan ama oyunu orjinal alıyorsan :) :) :) DVD gerek.

Yine de faydalı açıklama tabi, oyun için bir de DVD mi alcaz denmesin:)

öyle denmesin die zaten açıklama yapma gereği duydum :) anlayışından dolayı teşekkürler abi :) orijinalide bi irc mythos 2 parası :D:D

işte bunlarda oyunun wallpaper ları...eğer mümkünse ilk sayfaya alınabilir mi?

(link)

(link)

(link)

arkadaşlar kusura bakmayın imageshackten upload edemedim :(

Ya bnm laptop kaldırmayacak bu oyunu eminim poff yaaaaa

Geri