Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neredeyse eziliyordum çok salakça bir şey yaptım, öneri lütfen..

Yapacağınız en doğru şey üst geçitten geçmek. Tembellik ediyorsanız da açık mavi renkle belirttiğiniz yerde bekleyerek bir boşlukta geçmek. Ben bahsettiğiniz kadar aralıksız akan bir trafik varsa ve o süratler varsa mutlaka üstgeçitten geçiyorum. Maksadımız spor yapmak. Elde bisiklet o merdiveni tırmanmak da spor. Üstelik kedi gibi dokuz canımız yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu
Scudo
Geçmiş olsun. Bence alternatif bir rota belirleyin kendinize, mesela Akasya'nın hemen yanından E-5'in karşısına geçen bir alt geçit var. Ya da E-5'e hiç çıkmadan gideceğiniz yere ara sokaklardan gitmek.
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu
D100'e gelince metro alt geçitini kullanarak sorunu düzeltmiş oldum, fikirler için sağolun arkadaşlar :harika::harika: yine genel olarak trafiğin hızlı aktığı yollarla ilgili olarak başka fikirlerde varsa memnuniyetle kabul edilir thnx..
metro.png
(harita biraz eski, geçtiğim yerlerde otoyola giriş-çıkışı hiç kesmiyorum şu an...)
 
Bu durumun aynısını maslaktan geçmeye kalktığımda yaşıyorum en güvenli nasıl olur diye düşünüyorum ben de . Sonu gelmez bir araç akışı var bekle bekle bitmiyor bi de bisikletle durunca kalkışta çok yavaş oluyor asfaltta ezilmeye bekleyen böcek gibi hissediyorum . Aslında doğrusu beyaz çizgiyi takip edip uygun anda sağa yanaşmak ama araçlar sana trafikte bir araçmış gibi değil havada uçuşan naylonmuşsun gibi davranıyor sırf araçları kirlenmesin diye çarpmıyorlar sanki . En son araçlardaki telaş bizde yok diye sabırla bekleyip uygun boşluk bulunca mavi noktadan geçmek en güvenlisi gibi geliyor ...Aslında yokuş aşşağı ise 40-50km hıza cıkıp sol şeridi kapatıp ilerlemek gibi fikirler var sağdan biraz daha hızlı bile gelseler araya girmek çarpışmadan kaçınmak için hız sahibi olmak avantaj gibi ama yinede çok tehlikeli seni gören her sürücü ne işi var bunun burada düşüncesi ile yaklaşıyor sanki.
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu
@waafy
bence bunu sakın yapma, sonra sağa geçmek çok zor olur. Ben bisiklete de güvenemiyorum, ufacık bir taş olsa veya ıslaklık olsa, o hızda düşmek bile çok büyük sorun, arkadan arabanın da çarpabileceğini hiç saymıyorum bile..

@waafy
ağır taşıtlar ve dolmuşlar, onu da düşünmüyorlar :D:D Fakat ağır taşıt sürücüleri biraz daha profosyonel bakıyorlar olaya, yani bu bisiklet düşer bu kamyon durmaz manevra alanı filan filan diye kafalarında belli hesaplar düşünceler oluyor gibi hissediyorum..

@waafy
mavi çizgiden şaşama bence, gerekirse 5-10dk bekle... ben öğrendim bunu :koptum::bsmagryr::bsmagryr::krktm:
 
Geri