Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Next için bisiklete navigasyon tutucu arıyorum...

lindemann

Forum Bağımlısı
Tepki
1.139
Selam dostlar,

Next navigasyon cihazimi gidonuma sabitlemek istiyorum. Kutudan araba camı için vantuzlu tutucu çıkıyor, ancak bisikletin gidonuna ne sekilde sabitleyebilirim? Sorusturdum, sanırım piyasada satılmıyor. Kendim mi yapmam gerekir (do it yourself) ? Haziri bulunabilir mi ? Gidonuna navi sabitleyen var mi ?

Sevgiyle kalın....

Scudo
Çok geç oldu ama ben daha dün Maltepe pazarından 15 TL ye aldım.

Next'in hangi modeli?

artık çogu kişide android cihaz var .bende 2 sene önce navigasyon alacakken araştırdım ve androidlerde gps özelliği olduğunu öğrendim ve samsung wifi 5 aldım ve igo primo navigasyon programını cihaza yükledim ve navigasyon olarak kullanıyorum mükemmel birşey,navigasyon kullanmak isteyen arkadaşlara hatırlatmış olayım samsungun akıllı telefonlarının tümünde vardır a-gps olarak geçer ve internede gerek yok :)ben bu şekilde kullanıyorum
https://i.hizliresim.com/wOqmjZ.jpg

@alper Ku

Bende ace var. GPS'de yazıyor. İçinde navigasyon da var. Ama internet gerekmez mi ?

@enes savaş

ace de de dahili gps özelliği var orada navigayon yazan yer google mapstır büyük ihtimalle ,igo primo navigasyon programını yüklemelisin ,internetten araştır 450-500mblık bir program indirip telefonunu pcye bağlayıp dosyalarını telefonun klosörüne atıp yüklüyorsun,internette detaylı anlatımı var bulabilirsin.verileri navigasyon uydusundan alıyor.internete gerek yok

Telefonunuzda GPS modülü varsa, internete sadece harita dosyaları için ihtiyaç duyar.
Eğer siz daha önceden harita dosyalarını indirmişseniz, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymazsınız.

@alper Ku

Çok zor iş :p

@Gökhan Toros

Onları bulabilsem.

@alper Ku

Play store'daki Sygic. İgo'yu yüklesem ?

@enes savaş
zor değilki dosyalar internette var 5 dkkamı almamıştı play stordaki ücretli sanırsam

@alper Ku

Ben latitüde olayını çözdüm. Bir kere çalıştırdım. Belirli bir alanı kaydettim. Şimdi gps üzerinden sorunsuz çalışıyor ama tam olarak Navigasyon değil tabi...

@enes savaş

onlara ben navigasyon bile demem igo primoda herşey var onlar karşılaştırılamaz bile

Yandex Navigasyon'u tavsiye ederim yeni çıktı çok kullanışlı.
Özellikle uzun yol gidenler için daha da iyi civarınızda ki restoranlar, kafeler, benzinciler, eczaneler, hastaneler vs. gibi her yerin yol tarifini alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri