Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

NFS Carbon

Most Wanted'i bitirir bitirmez carbon'u kurdum buyuk bir hayal kirikligi :(
ne yalan diyim most wantedin verdigi tadi verememisler goruntu gece olmasindanmidir bilinmez soguk geldi bana, akici diil bazi bekledigim ozellikler yok menusu zaten insan oyundan sogusun diye ozenle yapilmis ya cok buyuk hayal kirikligi oldu bende :(

bu ara aptal polisler hala var free dolanamiyorum siyircam yakinda :)

Scudo
Güzel oyun gerçekten.Bu arada EMERGENCY 4 denemyenler baksın bi bu oyuna mükemmel bi oyun

@Lancer

çok güzel bir oyun ama bilgisayardan bence biraz fazla şeyler istiyor

ben Intel P4 3.0 ht işlemci
1 gb ram
asus P4P800-x anakart
Ati X800GT all-in-wonder agp ekran kartı
samsung sata2 160 gb hdd li sistemle
800x600 full detay + 4x anti aliasing(aa) + 8x anisotropic filtering(af)
ile sorunsuzca takılmadan oynuyorum aslında beklediğimden daha sorunsuz oynadım oyunu ben daha çok kasıcak diye bekliyodum...

bende Asus A2Dc notebook var yaklaşık 18 ay önce aldım
Amd Athlon XP-m 2800 (32bit)
1 gb kingston (DDR 333 sodim)
32 mb Ati Radeon 9200 Mobility 32mb ile sorunsuz çalışıyor desem ne dersiniz :D

sınavlardan oynayamıyom %15 de hala...
:D:D:D

Büyük ihtimalle oyun Need For Speed Underground II'nin grafik motorunu kullanıyordur. Böyle bir durumda zaten onu oynuyorsanız, bunda da sorun çıkmaz. Daha yeni oyun, daha çok kasacak demek değildir her zaman ;)

bende işlemci sorunu yok.psp'ye yükledim ve cok güzel oyun

halil haklısın çok büyük ihtimalle ug2 deki grafik motoru kullanılmış(tabiki geliştirilerek) ama yinede görüntü özellikleri ve dokulardaki derinliği düşündüğümde bazı noktalarda underground 2 daha çok kasıyo...
ercan abi oynamak var oynamak var desem sen ne dersin...
şimdi 640x480 düşük çözünürlükte oynamak var 1024x768 full detay+ aa ve af ile oynamak var...ve arada o kadar büyük bir fark var ki seninde bildiğin gibi ama yinede 32mb ekran kartlı bi laptop için o oyunlar yinede çok iyi...

Geri