Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nfs Pro Street

çok gzl bi oyun ama benim bilgisayarın o oyunla pek arasının ii olucağını sanmıyorum.

Scudo
Most wanted carbondan daha iyi. Carbonda sevdiğim şey drift ama bu seçenek de underground 2 de daha zevkli.
Film için yapılan aceleye gelmiş bir oyun gibi, Carbon; araçlar artık Pro street de hasar görecek. Bu daha zevkli

• Beğen
Tepkiler: mecaoz
Arkadaşlar size iyi bir haberim var NFS PRO STREET'in son videosunun sonunda KASIM 14 yazıyordu

14 kasımda mı aslında ıyı olur erkenden kavusuruz ama biz yinede kendimizi kotuye hazırlayalımda daha önce cıkarsada alır oynarız:D :D

@! ! ! K I N G ! ! !

benimde aklımı kurcalayan o bir sne sonrada oss denilen bi .... var(adlandıramadım:D ) napıcaz

oyun mu ders mi:Skull-175

:bilmiom: :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:

Tabikide ders çünkü oyunu tv.'yi bisikletti her zaman bineriz ama kaybettiğimiz seneler geri gelmez.Onun için ders çalışmamız lazım.Eğlenceyi her zaman yaparız.

Adı üstünde "oyun". Hayatında zamansızca "oyun" oynayarak kendine acı bir "ders" çıkarma.

Hayatında planlar yap, herşeye vakit ayır.

arkadaşalar bi sorum olacak pro street1 gb ram 128 mb ekren kartı turbo cache li(383 mb kadar cıkıoo) cift cekirdek 2.0 calışırmı sizce şimdiden tesekkürler...

@emir&bmx

ekran kartı zorlanır biraz ama direct x 9 formatıyla (yani 10 ve 9 la calısıyo ama goruntu kalıtesi farklı oluyo halıyle) ramda sorunun olmaz die dusunuyorum;)

teşşekürler ayrıca ekran kartı 256 mb mış yanlış yazmısım:s=)

@emir&bmx

yine yetmiyo

benimkide 256 ekran kartı ama muhtemelen bende x9 formatıyla oynayabilecegim:(

@koraymalkoc

aslında bu yanlıs cevap bence cunku hayatımızın her evresınde kaybedılebılecek fırsatlar vardır oss den sonra calısma bıtıyor mu sanki ;)
kısacası en onemlısı bunların en onemlısı hepsını bırlıkte yurutebılmek
mesela ben :
yarın matematıkten yazılı var sorular test kıtabından cıkacak ama benım gıbı salak hala pc basında oturuyo daha kıtabın kapagını acmadı :D :rolleyes:

Geri