Pardon, galiba bu zoom. Hepten yoğurt.
Ama yine de derim ki, amortisörü gelecek yaza bırak. Arka makineyi LX, vit.fren kolları XT yap amortisörden daha ucuza. Şöyle bir gaz gelsin hem sana hem bisiklete. Seneye yazın bir omega air filan atarsın.
ben jantların eski kullanılmışlarını akord ederken bisikletçide rast gelmiştim. normal kullanımda bir problem yok demişti.akordu da kolay oluyormuş.. sebebi az telli olması. dağ bayırda katlanma ihtimali yüksek geldi bana.. sonuçta malzeme o kadar kaliteli durmuyor. birde üst sınıf bir ürün olmadığı için az telli olmasının ağırlığa avantajını göremedim. ama çok şık durduğu kesin. ben ilk gördüğümde nasıl yani demiştim. bu bisiklette böyle jant.
Bu biskletten yakın zamanda bizim arkadaşta aldı.Öncelikle belirtmem gerekirki biz zoom amortisörlerin agırlıklarından ziyade yaylanmaması ile tanırız.VE bence bu bisikleti almayı kararlaştıran birisi daha önce bisikleti test etmemişse kafasında ilk değiştirecegi parça büyük ihtimal o zoom amortisördür.Ama ben ng 350 ye bindim hayret ettim bu amortisör yaylanıyor.VE öyle dandik bir yaylanmada değil.KEndi kanımca Türkiye şartlarında toplanacak bir trekking bisikleti için takılabilecek bir maşa diyebilirim.BEnim içim o jant setlerine ısınmadı ama o bisikletten o jant setini çıkarırsanız karizmanın yarısı gidecektir.Bu arada şunuda belirtmek isterim fotograf makiğnaları bu bisikletlerin güzelligini tam olarak yansıtamıyor.Kendi gözlerinizle görüp bakmalısınız benim topladıgı 1500 ytl lik biiskletler bile o kadar güzel gözükmedigini itiraf etmem gerekir.Ama kendi kanımca bu bisikleti alanların daha sakin sürüş tarzında olması gerektigine inanıyorum.(ne bilim yüksek hızlarda stabilize yoldan i,nmemek zorda kalmadıkça kaldırımdan dahi atlamamak)
Birde kadro boyu büyük ihtimal resimde gözükenden daha küçük olsa gerek.TAhminimce 17.5 inç olması lazım. Güle güle kullan bisikleti.BEnce en önce ön diski ortadan kaldırmalısın...