Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ng650 md uzun yol İÇİn donanim tavsİye ?

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
89
Bisiklet
Cannondale
Merhabalar öncelikle bu forumda yeniyim konuyu yanlış yeremi açtım bılmıyorum..

Arkadaşlar biz 2 arakdaş 29 ın ng650 md 2014 model bisiklet aldık fakat uzun yol a cıkmak istiyoruz edremit bisiklet festivaline katılmak amacımız

forumda okudugum kadarı ile ng650 ler giriş seviyesi bir bisiklet

uzun yola cıkmadan önce bisikletın donanım bize sıkıntı verebilece yada degiştirmemız gereken aksamlar nelerdır ve nerede satın alıp motaj ettırebiliriz beşiktaş ta oturmaktayız

ELİMİZDEKİLER :

YEDEK X2 İÇ VE DIŞ LASTIK JANT TELLERİ

Scudo
Öncelikle hoşgeldiniz,
Açıkçası nereden başlasam bilemedim. Aslında en iyi hazırlık, o bisikletleri değiştirmek olur ama bu saatten sonra o da zor. Tavsiye verebilirim ama bisiklete yapacağınız masraflar biraz ağır olabilir. Aksi durumda da hazırlıksız çıkılan bir tur başınızı da ağrıtabilir. Kitlendim :(

Tavsiyelerini beklıyorum degiştirmem gereken parçalar nelerdir ? bisiklet donanımında

Merhaba kardeşim bende aynı bisikletin 29 jant HD modelini kullanıyorum. Bisikleti kafana takmana gerek yok. Bende bu bisikletle uzun yol yapmayı planlıyorum ve malzemelerimi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Aldığım aksesuarları ileteyim işine yarar belki :)
1- ince iç ve dış lastik 65 TL
2- yol bilgisayarı 40 TL
3- ön ve arka sepetleri 110 TL
4- heybeler 200 TL
5- tamir seti 100 TL
6- kask / ayna 120 TL
7- Çadır/mat/uyku tulumu 150 TL
8- suluk ve kafesi 100 TL
9- jel sele kılıfı 30 TL

Geriye ışıklandırma ve giyim kaldı Çin den sipariş verdim ama kullanabilmek için yaklaşık 45 gün beklemem gerekiyor. Tabi beklemeyeceğim. Önümüzdeki ayın 10 unda bisikletin bakımını yaptırıp 15 inde Akdeniz turu planlıyorum. Katılmak istersen beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: sezginnatik
@KARDUZ.ERHAN
Ayni durumu ben yaşadım salcano Astro 240 aldım önce iç dış lastik degistirmelisin bence kaliteli bişe al yolda sıkıntı çıkmasın. Arka sepetlik alacaksın heybe alacaksın ben 80 tl ye almıştım işimi fazlasıyla gördü. Ya da en iyisi bi liste yapmak sana
1: iç dış lastik
2. Arka sepetlik ve heybe
3. Çadır mat uyku Tulumu
4. Tamir ve patlak seti
5. bence kelebek gidon al bu yaz ben denicem çünkü düz gidon bel boyun ve kollarda ağrıya neden oluyor
6.aydinlatma sistemi
7. gidon çantası almadım ben pratik bir çözüm buldum 15 tl ye normal el çantaları gidona plastik kelepceyle sabitladim çok iyi oldu cüzdan bıçak telefon bozuk para hepsini rahat rahat aldı.
8. Sulu kafesi ve suluk
9.Pompa mutlaka al
10.Cadir uyku Tulumu gibi şeyleri arkaya sabitlemek icin lastik kancali iplerden al.
Aklıma gelenler bunlar kardeşim. Umarım faydası olmuştur
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/27/d769d578dd10dd15ebceca676d436704.jpg
Bisikleti son hali buydu

• Beğen
Tepkiler: Furkan124
Geri