Scudo Sports

ng650 ye ön arka göbek alsak uyum sorunu olur mu?

tarık akman

Daimi Üye
Tepki
52
herkes ön arka göbek çok kalitesiz, dağda bayırda yolda bırakır tarzı şeyler söylüyor. peki bi shimano deore arka göbek alsam bu bisiklete uyar mı? sorun çıkartır mı? neye bakarak alınır? arka dişli uyumu ve delik sayısı uyumu olması yetiyor mu yoksa başka bişe de gerekir mi? teşekkürler.

Scudo
2 Göbeğe 120 - 130 TL vereceğinize jant seti almak daha mantıklı olabilir rubleniz kaset ruble ise arka göbek için jant telli sayısı + ruble uyumluluğu söz konusudur ön jantta ise sadece jant teli sayısı önemlidir...

• Beğen
Tepkiler: koray_can
jant seti olarak 120-130 tl'ye sağlam bir şey alınabilir mi? ayrıca göbek alınırsa eğer telleri örülecek sanırım yeni göbeğe. bu çok zor bi işlem midir? yani her bisikletçi yapamaz diye düşünüyorum.

geçen ng 650 ile elemanın birisi bizimle çenedağına çıktı baya zorladık ralli yollarından geçtik.odunların dikenlerin üzerinden adam banamısın demedi bisikleti..pek bırakçağını sanmıyorum uçukça şeyler yapmadığın taktirde tarık böle şeyleri takma ng 650 ye yapcağın masrafı bırak eskisin ilerde güzel birşeyler toplarsın haksızmıyım kıvanç.

@koraycan

Valla haklısın aslında dediğim gibi masraf yapma şimdi kışın bisiklet fiyatları düşücek parça fiyatları düşücek onları araştır kendi zevkine göre parçaları al koy kenara yaza kadar istediğin bisikleti toplamış olursun böyle yapmak daha mantıklı bence ben bu kış bitane daha bisiklet toplamak istiyorum açıkcası.

Geri