Scudo Sports

Ng650'cilerin başlığı

Scudo
@Wessaur
Aklımda oda var ama para biriktirip güzel birşey alana kadar ng650 ile idare edeceğim, sağol

Herkese iyi günler.Bu maceraya daha yeni katıldım. SALCANO NG650 MD 27.5 alalı 2 gün oldu.Bisikletle ilgili yorumlarınız nelerdir acaba?Beğenmediğiniz bi yanı varmı?Bisikleti hem fiyat olarak hemde özellikler olarak çok beğendim.Tek sevmediğim yanı oldu o da lastik.Ne yazıkki daha 2. günden arka tekerim patladı:(:(Yeni alanlara kesinlikle bisiklet patlak önleyici jel tavsiye ediyorum(yada şerit)bana biraz tekerlekleri yumuşak geldi.Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum Abilerim,kardeşlerim...:)
20150905_120837.jpg 20150905_121027.jpg

@metyapici iyice hava basılmamış olabilir. 3 ay oldu daha patlak yok benimkilerde. hem de araç girmeyen arazi koşullarına da girdiğim oldu.

@metyapici

Ön frene bastiğinda ön teker sola kayıyor mu senin bisikletinde ? Hayırlı olsun bu arada

@Yusuf !!WOW!! Teşekkür ederim öncelikle.Ön tekere bastığında kayma sorunu tekerini tam sıkmamış olduğun için olabilir.Benim başıma böyle bişey gelmedi.Saygılar...

@Wessaur Kaldırıma çıkarken oldu.Nasıl olduğunu ben bile bilmiyorum ☺Tavsiyem arazi yapın ama kaldırıma sert çıkmayın :agla:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Buda benim 650 hd 27.5

Dosyalar

• IMG_20150820_110900.jpg
    IMG_20150820_110900.jpg
    147,5 KB · Okunma: 37
Ya arkdaşlar bende bu modeli araştırıyorum alıcamda herkes bu kadar mı kötüler bu bisikleti hevesim kursağımda kaldı baya beğenmiştim. :(
Sizler kullanıcısı olarak beni aydınlata bilirmisiniz ? sorunları var mı,varsa nelerdir ?

Yeni maşa alacak kadar pazarlık yap, gerisi idare eder :D

@Yusuf !!WOW!! o kadar mı kötü bu ya :)
bu fiyatlarda disk frenli tipi yerinde başka bi bisiklet'de yok ki,hepsinin fiyatlar uçmuş :(

@Yasin.G
Eksik yanı ağır olması ve maşanın adam akıllı çalışmaması. Gerisi standart zaten

@Yasin.G
takma kafana başlangıç bisikleti bi kaç defa denedim kötü bisiklet değil parasına göre ve bu bisiklet parasını hakediyor

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Ali Burak T. bilgi için teşekkürler :) net'de baya bilgi kirliliği var baya tartışılmış bu bisiklet ama hiç bir konuda ortak bir noktaya varılmamış ya çok iyi yada çok kötü arada kaldım :)

@Yasin.G
Fiyatta zaten ne düşük ne çok yüksek. Sadece oradan bile çıkarılır ne olduğu anla işte :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin.G
Bunun 29 jantını alacağım. Kışın ucuz bulursam kaçırmam. Ama 29 kullanan pek yok gibi :ssrtcbya:

Geri