Herkese iyi günler.Bu maceraya daha yeni katıldım. SALCANO NG650 MD 27.5 alalı 2 gün oldu.Bisikletle ilgili yorumlarınız nelerdir acaba?Beğenmediğiniz bi yanı varmı?Bisikleti hem fiyat olarak hemde özellikler olarak çok beğendim.Tek sevmediğim yanı oldu o da lastik.Ne yazıkki daha 2. günden arka tekerim patladıYeni alanlara kesinlikle bisiklet patlak önleyici jel tavsiye ediyorum(yada şerit)bana biraz tekerlekleri yumuşak geldi.Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum Abilerim,kardeşlerim...
@Yusuf !!WOW!! Teşekkür ederim öncelikle.Ön tekere bastığında kayma sorunu tekerini tam sıkmamış olduğun için olabilir.Benim başıma böyle bişey gelmedi.Saygılar...
@Wessaur Kaldırıma çıkarken oldu.Nasıl olduğunu ben bile bilmiyorum ☺Tavsiyem arazi yapın ama kaldırıma sert çıkmayın
Ya arkdaşlar bende bu modeli araştırıyorum alıcamda herkes bu kadar mı kötüler bu bisikleti hevesim kursağımda kaldı baya beğenmiştim.
Sizler kullanıcısı olarak beni aydınlata bilirmisiniz ? sorunları var mı,varsa nelerdir ?
@Ali Burak T. bilgi için teşekkürler net'de baya bilgi kirliliği var baya tartışılmış bu bisiklet ama hiç bir konuda ortak bir noktaya varılmamış ya çok iyi yada çok kötü arada kaldım