Scudo Sports

Nick kullananlara

Bende adımı soyadımı yazmıştım baktım genelde yazmamış kimse sonradan kısalttım,dedimki ulan bu FBI hesabımı ele geçirip bilgilerimi deşifre edermiki:ckkmk: EXCALİBUR35mi yapsam acaba:komik::komik:

Son düzenleme:
Scudo
Bende adımı soyadımı yazmıştım baktım genelde yazmamış kimse sonradan kısalttım,dedimki ulan bu FBI hesabımı ele geçirip bilgilerimi deşifre edermiki:ckkmk: EXCALİBUR35mi yapsam acaba:komik::komik: ne dersiniz sayın @Cemal Ç.
Kişi kendinden sorumludur efendim. FBI, KGB, MOSSAD bg. bg. beni ne yapsın ki? Duvar gibi bir şeyim, düzüm yani.😅

Benim nick-name anlamım antik mısır dan 18. Sülaleden bir firavunun adı. Mısır tarihini okurken isim çok hoşuma gitmişti. Burada ve başka platformlarda kullanıyorum. 89 da doğum tarihim.

Benimkinin bir anlamı yok. 2005'te komiklik olsun diye bir oyunda kullanmıştım kaldı öyle. Ah ergenlik... Bi ara meşhurdu ama. Google'da aratınca oyun profillerim, verilerim vs direk ilk sayfada çıkıyordu. Artık yok öyle birşey tabi.

1995 de Drangonlance oynarken ilk internete adım attığım günlerdi.

Daragonlance ah o günler :) Sargonnas gazap ve intikam tanrısıdır. Ayrıca karanlık tarafı fazla güçlüdür, fazlasıyla merhametsizdir. Kötülük tanrıçası Takhisis in de eşidir. :)

Oyun ile ilgili bilgi linkini de aşağıya bırakayım.

(link)

Sürekli bisiklet üzerinde uzun mesafeler gittiğim için ve torunum olduğundan arkadaşlarım Süper Dede diyorlar...
Herkes beğenmiş, Cemal kardeşim gülmüş...sebep nedir...? :booo:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yazmama gerek var mı? :D

Hadi yazayım, orijinali Daniel Defoe tarafından 1700'lerde yazılmış romanın uyarlaması olarak 90'larda Gürcan Yurt tarafından L-manyak'ta çizilmiş serinin baş kahramanından geliyor nick ve profil fotosu :)

Son düzenleme:
Kullandığım 1 sürü takma ad oldu bu nickim ise cs 1.6da iken 1 anda aklıma gelip benimle iyi bağdaşlık kuracağını zannederek taktım. Anlamına gelirsek benim için anlamı sadece zaman ve nicki hiç düzgün yazabilen kişi karşıma henüz çıkmadı. İmla klavuzuna göre yazmaya çalışıyorlar sürekli...

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bundan yıllar yıllar önceydi. Aylardan sonbahardı. Yok yok, hangi mevsimdi hatırlamıyorum. Tek hatırladığım, insanların saçma sapan kullanıcı adı aldıkları dönemdi.
Bir de ingilizce olunca sanki daha bi iyi yaptığını sananlar vardı. Bu yüzden de abartı saçmalayanlar oluyordu. Mesela birinin "bitch21" yazdığını hatırlıyorum :komik:. Neymiş, söylenmesi kulağa değişik geliyormuş :cool:. Sorsan anlamını da kumsal sanıyormuştur :koptum:. Türkçe "kumsal" koysa çok daha temiz ve anlamlı olacaktı. Ama kendi kaşınmış :koptum:.
Neyse, işte o yıllarda ben, saçma olmasın, hoş bir kullanıcı adı olsun, diye düşünürken sanırım çok susamış olmalıyım :D. Hem sesi de güzel, görüntüsü de güzel, içmesi de bi ayrı güzel olan ter temiz bir suyun sesini kullanıcı adı yaptım. Yıllardır da her istenilen yerde başkası almamışsa bunu kullanıyorum.

Hikayesi olan sevdiğim şarkılardan biri olan PianoMan dan, bugün itibari ile yine sevdiğim filmlerden biri olan The Big Lebowski ye selam çakarak yeni Nick ime geçiyorum.

Foruma ilk kayıt olduğumda takma ad kullanmıştım, "windcak" olarak yazmıştım. Farklı bir şey yazmaya çalıştığımdan değil.
Üniversiteye giderken yamaç paraşütü eğitimi almış (EHAVK ile) ve 6, 7 defa uçmuştum. Teorik eğitimde rüzgar tulumunun adı aklımda "windjack" olarak kalmış ve ben buna "vincak" demiştim. Sözcüğün aslı "wind sock" şeklinde, şeklindeymiş.😅 Sonra bu benim adım kaldı.😆 Her yerde üyeliğimi "windcak" olarak alınca hemen kabul ediyor. Çünkü benden başka yok.🤣

Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın rüzgarlar estirdiği dönemde, Trabzonspor'u tutan babam isim bulmakta çok zorlanmamış. :)Herkes Trabzonlu musun diye sorar ama Manisa'lıyım. 😀

Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın rüzgarlar estirdiği dönemde, Trabzonspor'u tutan babam isim koymakta çok zorlanmamış. :)Herkes Trabzonlu musun diye sorar ama Manisa'lıyım. 😀
E bize her yer Trabzon :harika: . Nerede olduğunun ve nereli olduğunun ne önemi var.
Bak çocuklar sana el sallıyor abisi.
20200616_225031.jpg

@necmeddin Doğru abi ben onu unutmuşum. :kötü: Eyvallah, maşallah çocuklara da. :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri