Scudo Sports

Niğde

@çağlar aslan tesekkur ederım.. aslında biraz daha kesenin agzını acıp 600 700 e de alırdım ama askerlık, iş basvurusu derken sabit bi yerim yok gibi su an.. gecici aldım gibi bisey sayılır :) gecen gun bi adam bisikleti nerden aldın diye sordu yolda :) cogu kısı bisiklet selesini kaca taktırdın diye soruyo :)

Scudo
Konu açamadığım için buraya yazıyorum. Foruma ziyaretçi olarak girerek edindiğim bilgilerle kendime salcano xrs 030 tiagra modelini aldım. Hepinize teşekkür ederim. Adım Tamer ALTUNER Niğde Çiftlik ilçesinde görev yapmakta olan bir beden eğitimi öğretmeniyim, Nevşehirliyim hafta sonları memlekete arabamla gidiş geliş yapıyordum, artık fırsat buldukça bisikletimle gideceğim.

Tamer50 Bey niğde bisiklet takımında kardeşim var sizi onunla tanıştırmak isterim.Onda da şu an xrs 030 var, kendisi de niğdede besyo okuyor

Merhaba ben bisiklete yeni başladım düzenli profesyonel bir antrenmanım henüz yok. Niğde Bor'da yaşıyorum. Niğde'de bisiklet grubu yada etkinliğine rastlamadım bu forumu görünce de sormak istedim. Niğde'de faaliyette olanlar var mı acaba? Belki hemen katılamam ama en azından tanışmış oluruz. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Bende Niğde deyim ancak bir hayli uzak bir ilçesinde:) Merkezde olsam bir organizasyon yapabilirdik.

Merhabalar, bende Niğde'deyim (merkez). işe hergün bisikletle gelip gidiyorum. Aynı işyerinde bir arkadaşımda hergün gidip geliyor. Müsait olunca haftasonları çevre ilçelere gidip geliyoruz. Geçen sene Çamardı ve Çiftehan turlarımız oldu. Bu senede günlük tur planlarımız var katılmak isteyenlerle tanışıp plan yapabiliriz.

Selam dostlar. Bende foruma Niğde'den yazıyorum. Dün itibariyle ilk bisikletim olan Salcano Hector aldım, niye aldım bilmiyorum içim de bir ses bisiklete bin dedi ve uygun fiyatı da görünce alasım geldi aldım. :D Yaş:26 Merkezdeyim.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Ulukışla'dayım bende. Uzak olmasak birkaç organizasyon yapardık.

Ben de katlanır bisiklet alarak Niğde'de pedallamaya başladım.

Ulukışla harika bir yer. Serin ve sakin. Pazarında karadut almıştık. Sabah erkenden Mega Kepçe'de kelle paçayı indirdikten sonra Şekerpınarı'nda su içip geri dönmeyi hayal etmiştik bisikletle.

En son Aralık 2017'de yazılmış buraya. Normalde Mersin'de yaşıyordum ama 2018 yılından bu yana Niğde'deyim. Scott Sub 30, bisiklet bakımı yapabilecek bir yer var mı? Eğer yardımcı olunursa sevinirim..

Scott Sub 30, bisiklet bakımı yapabilecek bir yer var mı?

Genel bakım ise her bisikletçi yapar diye düşünüyorum. Çok spesifik bir konu ise bilemem.

Spesifik bir problem varsa da, gençlik sporda Özcan Kodaz isminde bisiklet antrenörü var. Bu işin detaylarını en iyi o biliyor.

• Beğen
Tepkiler: rasimrasim
Teşekkür ederim

Merhaba, Niğde Gençlik Spor'un bisiklet takımına Kayseri Gençlik Spor'dan transfer olarak 2 sezon müsabakalarda ter döktüm..Niğde ikinci evim gibidir..Herkese selamlar....
375x667-624793584.JPEGM2010J19SG -4000x1840-630260304.JPEGT1-M2010J19SG -1840x4000-653387592.jpgM2010J19SG -1840x4000-645459464.JPEG

Geri