Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nihayet....2013 Cannondale F29-1 Lefty

@oguzhan kadıoglu

çok saol adaş....

Scudo
Tek amortisörlü bisikletlere bayılıyorum Canondale da.Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Oguzhan.Pilgir
@ogulcanislim

hepimizinki bisiklet kardeşim, önemli olan 2 tekerin üstünde olmak, bu işten zevk almak değil mi? Bunlar sadece nüans farkları....

• Beğen
Tepkiler: Ogulcandaan
1 hafta bu bisikleti sehir icinde kullanma firsatim oldu(Gurkan Senturk'e tesekkurler:)), inanilmaz seri ve hafif bir bisiklet..
Bir kere Lefty'si ile rakipsiz ve diger tum mtb'lerden ayriliyor. Zaten 29'er aluminyum kadrolu bu bisikletin, piyasadaki bircok karbon rakibinden dahi hafif olmasinin ana nedeni de, ozel lefty masasi ve cok hafif kadrosudur.
Not:Fotograflar bisikletin ihtisamini eksik yansitmis, gordugunuzde wow diyorsunuz!

• Beğen
Bora Bey fotoğraflar cep çekimi ancak bu kadar çıktı, evet haklısınız bisiklet canlı gözle görüldüğünde gerçekten resimlerden çok daha iyi..14.8kg lik Trek 3900 ve 13,5kg lik Cannondale SL4 den sonra bu gerçekten hafif geldi banada...

Vay dostum hayırlı olsun, geçen sene bu zamanlar attık bisiklete ilk adımı, ben Trek 4300-8000 derken full suspension'a geçtim , sen de Cannondale'de lefty yapmışsın.
Ne güzelki hala devam ediyor bisiklet sevdamız.

Ancak şu seyredicez mi bisikleti dediğine katılmıyorum, karşısına geç seyret bisikletini bu kadar güzelken ;)
Ben Slash'i oto yıkamacımda özel şampuanı ile yıkattıktan sonra eve odaya çıkartıp seyrediyorum halen

• Beğen
evet murat yaa, nerden nereye bak

bu arada biz hala süremedik birlikte ama sen full süspansiyona geçtiğine göre dağ bayır ağlatıyorsundur patikaları, ben asfalttan çıkmıyorum pek ;);)

hayırlı olsun, çukurlarda maşa nasıl tepki veriyor acaba esnemiyor mu?

@zekeriya usta

teşekkür ederim, hayır çukurlarda hiçbir esneme yok, şu videoda da görebileceğiniz üzere lefty'nin her koşulda gerçekten mükemmel bir performansı var.

[video=youtube_share;_WlRqcAQr2w]http://youtu.be/_WlRqcAQr2w[/video]

• Beğen
Tepkiler: Ergun Yavuz
lefty maşanın çalışma prensibi, araba amortisörü mantığı. araba amortisöründen şüphe etmiyorsak lefty maşanın sağlamlığını tartışmaya hiç gerek yok :)

• Beğen
Kazasız belasız bol sürüşler gerçekten güzel duruyor.

• Beğen
saolun arkadaşlar..

Bisikletiniz gerçekten müthiş bi güzellik ve performansa sahip, ALLAH zeval vermesin bu arada nazar boncuğu takmayıda unutmayın derim :)

Adaş bana gene mtb aldıracaksın:D bak satacağım benim kronu alacağım bu makinadan.çok hafifmiş yaaaa

@Abdülsamed AKBULUT

Çok saol Abdulsamed, nazar boncuğu takacağım evet :)

@oguzhan kadıoglu

al adaş al MTB candır :)

Bisikletiniz hayırlı olsun. Çok güzel gözüküyor.

Ayrıca şu lefty'nin sistemine hastayım. "adamlar yapmış".. Kendine has endüstriyel tasarımı sebebiyle her türlü 1-0 önde başlıyor. :)

• Beğen
:) Oğuzhan Kardeşim güle güle kullanın.Allah kazadan beladan,hırsızlardan korusun!.

• Beğen
Geri