Scudo Sports

nihayet gerçek bisiklete geçiş

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Seymour Glass bence o az olur. Ona yöneticilik üstü başkanlık gibi bir şey verilmeli. Bunun için sitede bir evet hayır referandumu yapılabilir.
Kendisi dünya lideridir bence ki aksini düşünen karşısına çıksın bakalım onunla yarış yapabilecek mi. Sizin gibi performanstan anlamayanlar bi de dış mihrakların ab, abd yanında olanlar bunu anlamaz.

O çok müthiş idi, hep güzel sürer idi, performansı harika idi, ben öyle değil idim. Sen de değil idin.

Scudo
@Ahmetgitar Dostum, ne yazık ki tashih yapmak zorundayım.

Hatalı yazım şekli:
@Ahmetgitar

Doğru yazım şekli:
o çok müthiş idi hep güzel sürer idi,, performansı harika idi ben öyle değil idim,, sen de değil idin,,,,

@Seymour Glass
Beyefendi ben sizin nereden dostunuz oluyorum?,,! Önce gelin 1 yarış yapalım sahada görelim siz kimsiniz,,,artık herşey sahada olacak.., artık sizin gibi insanları görmek istemiyorum ben.. Gelin madem benden hızlısınız kapışalım.
Gerçi zamanında rıdvan vardı, mtbci iyi basardı 20 yaşındaydı,,,, @cahitakin hatırlarmısın recep vardı oda sıkı yarışçıydı,,,, ama hile yapardı,,,
Neyse biz hatalıysak hatalıyız deriz seymor glas sizden özür diliyorum. Birkaç fotoğraf koyacağım şimdi,,, bak performansım benim, ne kadar sağlam çıkmıştım, Alide öyle iyi çocuktu falan

@Ahmet Bilge Kaan AKIN da sıkı sürerdi iyi basardı yetişemezdik,,..,

@Ahmetgitar En üstte podyum fotoğrafı olacak idi,, sonrasında biraz harita,
bu sayfa fotoğraflar ile dolup taşacak idi,,
hem strava kaydınızı görelim önce

heyyy bisiklet forum,,,,,

imza:
2017 ocak - 2017 şubat bisiklet....

Kuyruk yağı yerim, 30 km pedal kesmeden sürerim, lastiği patlayan kendi yamar, kartepeye 6 kez gidip 7 kez geldim, benim adım cemil.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
artık yazılanlardan bir halt anlamaz oldum. Bence bu başlık kapatılsın, mümkünse forumda bisikletle ilgili, faydalı olacak paylaşımlarda bulunalım, faydası dokunacak yorumlarda, önerilerde, tavsiyelerde bulunalım, lütfen birbirimize yardım edelim, tekeri patlayan arkadaşımıza da yardım edelim sıkıntı olmaz ;), tur, gezi, organizasyon, yarışma vb. paylaşımları yapalım.

İllaki s...k. yarıştıracak, hava atacak olan var ise (içindeki o duyguyu bastıramayanlar olabilir) insanları aşağılamadan, ötekileştirmeden, burun kıvırarak tepeden bakmadan, üst perdeden konuşmadan, ayrı birer başlık açarak (açılan başlıkta da bu başlığın böyle şeyler içerdiğini belirterek ) yapsın ve egosunu tatmin etsin...

@Ahmetgitar @Seymour Glass tekniğiniz iyi ama geliştirmeniz lazım, cümleler de alt alta gelicek :D Şaka bi yana Kudret Bey'e nacizane tavsiyem imla ve yazım kurallarına biraz daha dikkat etmesi ( bağlaç olan de yi bitişik yazmasına da razıyım). Kendisi tecrübeli bir büyüğümüz, yazdıklarından faydalanmak istiyorum ancak her seferinde yazının yarısında kopuyorum. 7-8 tane yan yana virgüller, noktalar, başı sonu belli olmayan cümleler cidden göz yoruyor. Umarım bu yazdıklarım yüzünden kendisinin kara listesine girmem :)

Hitler de tarihe damgasını vurmuş idi, ama Hitler rampasindan geçmemiş idi, kuyruk yağı yememiş idi, pişekâr olmasa kavuklunun hükmü ne idi, şeyh uçmaz mürit uçurur idi.

@Soykan U.

daha önde yazdım arkadaşlar imla hataları olmakta kusura bakmayın arkadaşlar

@Soykan U.

hocam asla banlamam seni ama çok adam güme gitti söyleyeyim .

dahada gidecek

insanları kötü konuşmaya zorlamayalım
sizde yapın sizde anlatın yaptıklarınızı tutanmı var herkes kendisine baksın

@Ahmetgitar
Çok güzel ve sade bir yazı olmuş. Bu performans diye afedersin kıçını yirtanlarin mahalle bisikletcileri kadar yol yaptıklarını düşünmüyorum. Tartışma konusu değildir, kimse yok ben böyle km yapıyorum, şöyle basıyorum demesin, çünkü umrumda bile değil [emoji28][emoji28] strava yı da ustune basa basa söylüyorum, milleti at gibi yaristirmaktan başka bir ise yaramıyor. Bi kere lastik patlamıştı yıllar önce, normalde lastigim çok patlamaz [emoji41] bu salak program yüzünden bi alo bile yapamadım, şarj bitti. Boşverin arkadaşlar hızı performansı, keyfinize bakın. Millete saracağınıza işinize bakın. Yurtdışında bu işler böyle yürüyor, ego sıfır, ukalalık sıfır, saldırı sıfır. Destek olalım birbirimize, heh kamu spotumu da yerlestirdim [emoji38]

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimseyi banlamam varsa halledilecek bir mesele halledelim kimsenin kimseyi kötülemeye hakkı yok kimse kimsenin babasının uşağı değil

@Volks

kahveye çevirdi adamlar burayı

@barış barış

milletin diline vurdu anasını satayım adama derlerki bisiklete binin

ahmet gitarın ne yazdığını görmüyorum havaya yazmasın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri