Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nihayet Scott Scale 60-2007

Çok güzel bir bisiklet olmuş. Güle güle bin Murat'cım. Darısı olmayanların başına diyelim.
Artık bu bisikletinle Samsun ve çevresini bizlere tanıtmak için daha rahat gezersin.

Sevgi ve selamlarımla.

http://img116.imageshack.us/img116/7792/13430681ol6.jpg

Scudo
Jantlar hangi marka ve kac ytl'ye mal oldu bu bisiklet? Hayirli ugurlu olsun. TR de Sid cok tutoyorlar demekki. Ilginc..

Güzel olmus ama bence sele, gidon ve bogaz değiştirilerek cok daha sportif ve şık bir bisiklet haline gelebilir.. güle güle kullanın ..

hayırlı olsun kıskandım piskiletini ayıp olmassa toplam maliyeti ne oldu?

teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olur inşallah.

toplamda bir maliyet hesabı yapmadım henüz.ama hesaplar bildiririm;)

Kadro ve donanıma söyleyecek bir şey yok,renklerin uyumu da mükemmel.10 çok çok iyi,keyifli sürüşler...

ewet gercekten şahane bir bisiklet olmuş vites ve fren sistemleri xt set yapmışsın ve birde sid var daha ne olsunki 10 üzerinden 10 güle güle kullan

murat usta fiyatlandırmayı versende merakımızı gidersen

arkadaşlar ilginize teşekkürler.çok sağolun.

alperen_69 dostum
bisiklette değişmesi gereken biriki parça daha var(misal sele borusu gidon ve sele gibi.)onlarıda bitireyim genel bir bitiş fiyatı bildiririm.

saygılarımla.

@ataruh
Sevgili Murat Reisim yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 2-3 haftaya kalmaz bisikletin ile şahsen tanışırız Allah'ın izni ile. Valla Soner Abi isterseniz sizde tekrardan geliverin.:):):)

Sevgiler...

düz bir gidon ve 5 derece açılı bir gidon boğazı kadayafın üstündeki dondurma gibi olur . tekrar hayırlı olsun

Serkan çok teşekkür ederim.dört gözle gelmeni bekliyorum.

Sevgili Bülent Özer.

Yerinde değerlendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.düz gidonları oldum olası sevmem.açı olarak çaylak diye tabir ettiğimiz gidonları tutuyorum.yine çaylak bir karbon gidon-5 derece boğaz ,karbon sele ve sele borusu ve xtr jant seti kısa vadede hedefim.

İlginize ve değerlendirmelerinize teşekkür ediyorum.

reis ne diyeyimki.yakından da inceledim ve çok güzel bir bisiklete sahipsin bahsettiğin geliştirmeleri tamamlarsan artık yarışlara bekleriz seni:)
güle güle kullan murat abi....

çok güzel olmuş kazasız belasız iyi sürüşler. bu arada scottan çıkan tora maşayı da ben aldım. organ bağışı gibi oldu. erdoğanlar bisiklete ben de teşekkür ediyorum tabi sana da vesile olduğun için murat abi.

Geri