aeneskral
Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
- Tepki
- 804
- İsim
- Abdulkadir Enes KIRAL
- Bisiklet
- Giant
arkadaşlar allah'ın izniyle iki hafta sonra nişanım var. amacım hem bu güzel günümü sizlerle paylaşmak, duyurmak hemde eşime bisiklet seçimi konusunda bana yardımcı olmanız. bin tl bütçe ayırdım. her hafta "pab" etkinliği dahilinde en az bir gün sele üzerinde olmak istiyoruz. ben zaten küçük çekemece grubu üyesiyim. aktivitelerin içindeyim. mümkün mertebe artık eşiminde yanımda olmasını istiyorum. çok uzun soluklu yorucu bir tur olmadığı sürece. ben marka model belirledim esasen. btwin rockrider 500. bu model kadro yapısı ve açıları itibariyle hanımların kullanımına uygun mudur. bu hususta bana yardımcı olabilir misiniz. normalde biliyorsunuz kadın bisiklet deyince eğik kadro anlaşılır. bu o kadar eğik değil ama tam paralel de değil. bana sanki uygunmuş gibi geldi. ayrıca mevsim itibariyle bisiklet almak için bence en mantıklı zaman. fırsatı kaçırmadan bu hafta sonu inşallah almak istiyorum. alacağım düğünümüze kadar kenarda duracak. hemde bu arada aksesuarları tamamlamış olacağım inşallah. çünkü düğün hediyesi yapmak istiyorum. düğün tarihimizde 22 mayıs nasipse. düğün arabamızla ilgilide çok güzel bisikletli bir konsept hazırladım. bakalım çok heyecanlıyım, inşallah her şey düşündüğüm gibi olur. kıymetli dualarınızdan eksik etmeyiniz. nişan davetiyemizi de ben yaptım bu arada;
(link)
(link)