Scudo Sports

Nişanlanıyorum!

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Tepki
804
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
arkadaşlar allah'ın izniyle iki hafta sonra nişanım var. amacım hem bu güzel günümü sizlerle paylaşmak, duyurmak hemde eşime bisiklet seçimi konusunda bana yardımcı olmanız. bin tl bütçe ayırdım. her hafta "pab" etkinliği dahilinde en az bir gün sele üzerinde olmak istiyoruz. ben zaten küçük çekemece grubu üyesiyim. aktivitelerin içindeyim. mümkün mertebe artık eşiminde yanımda olmasını istiyorum. çok uzun soluklu yorucu bir tur olmadığı sürece. ben marka model belirledim esasen. btwin rockrider 500. bu model kadro yapısı ve açıları itibariyle hanımların kullanımına uygun mudur. bu hususta bana yardımcı olabilir misiniz. normalde biliyorsunuz kadın bisiklet deyince eğik kadro anlaşılır. bu o kadar eğik değil ama tam paralel de değil. bana sanki uygunmuş gibi geldi. ayrıca mevsim itibariyle bisiklet almak için bence en mantıklı zaman. fırsatı kaçırmadan bu hafta sonu inşallah almak istiyorum. alacağım düğünümüze kadar kenarda duracak. hemde bu arada aksesuarları tamamlamış olacağım inşallah. çünkü düğün hediyesi yapmak istiyorum. düğün tarihimizde 22 mayıs nasipse. düğün arabamızla ilgilide çok güzel bisikletli bir konsept hazırladım. bakalım çok heyecanlıyım, inşallah her şey düşündüğüm gibi olur. kıymetli dualarınızdan eksik etmeyiniz. nişan davetiyemizi de ben yaptım bu arada;
(link)

Scudo
Öncelikle seni tebrik ederim. Mutlu ve mesut bir yuvan olur inşallah diyelim. Bisiklet seçimine gelince decathlonda Newark şehir bisikletinin fiyatı inanılmaz düşmüştü. İstersen bir incele.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
cümlenizden allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
insaALLAH mutlu bi yuvan olur

Bisiklete gelicek olursak rengi hosuna giden bi sehir bisikleti is gorur bence

• Beğen
@aeneskral Allah tamamına erdirsin, hayırlı bir ömür dilerim ikinizede :) Bayan bisikleti olarak şu an üretimde olmasa da piyasada bulabileceğin bianchi 705 lady yi tavsiye ederim...Eşime de onu aldım geçen sene, çok da memnun

Mutluluklar dilerim.
Bayan bisikletlerinin uzanma mesafesi hafifçe kısa oluyor. Aynı şekilde gidon da hafifçe yukarıda kalıyor. Fakat bunlar büyük farklar değil. Mesela benim hanım bisikletlerimizi rahatlıkla kullanabiliyor. Bayanlar için konforlu olsun yeter:) Rockrider 500'ün selesi rahatsa ötesine hiç bakmayın derim.
Davetiyeniz de çok güzel olmuş.

• Beğen
@MehmetAliB. Evli olanlar nasıl biliyor olayı :D Hanım seleye oturup rahat dediyse olay bitiyo, bi de renkler göze hoş geldiyse :D

@Anonim
bu dediğinizi değerlendireceğim inşallah. çok teşekkür ederim. allah razı olsun.

söylediklerinize göre inşallah modellere bir daha bakacağım. teşekkür ederim size de.

bisikleti aldım dostlar. btwin rockrider 500 xs aldım eşime. hayırlı uğurlu olsun.

Geri