abi bu mükemmel olmuş, süper süper süper... renkler, jantlar çok iyi bir resim olmuş. size bir şey sorucam. boyayı nasıl yaptınız nerede yaptınız? hangi marka hangi renk kullandınız ? uygulama tekniği falan nedir yardımcı olursanız sevinirim
@onuranil bisikletin boyası bildiğimiz araç kaporta boyası uygulandı. Renk ise tam bir muamma =) elimizde bu renkte bi numune vardı ve gittiğimiz boyacıdan bu rengi yapmasını istedik. O da elindeki boyaları belli oranlarda karıştırarak bu renge ulaştık. Herhangi bir RAL kodu mevcut değil. Sanayide tanıdığım bir boyacı vardı. Boyasını o yaptı. Başarılı da bir çalışma oldu. Boyayan ustanın da iyi olması gerekir. Kaporta gibi düz bir yüzey değil, bol kıvrımlı zor bir şey.
@onuranil dostum markası hakkında hiçbir bilgim yok gerçekten ancak boyayı aldığım yerin önünden düzenli olarak geçiyorum. Unutmazsam eğer senin için sorar öğrenirim. İstediğin bir renk varsa aldığım yere de boyayı yaptırabilirim istersen.
@Atabeysulku
Rastgele baktım konunuza hayran hayran sayfaları ilerletiyordum ki sonunda Fixie'yi gördüm. Bisiklet zaten süper idi, yer uçağı olmuş. Kurban olduğum @Atabeysulku, ne güzel iş çıkarmışsınız. Maşallah.
Teşekkürler @Tahir Keskin Uzun süre yol bisikleti olarak kullandıktan sonra üst seviye karbon bir yol bisikletine geçtim. 2 tane yol bisikleti olmasındansa elde olan malzemeleri kullanıp fixie olarak kullanma kararı aldım =) sonuç ta gayet güzel oldu. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim
@onuranil çok ta zor değil aslında. Bana bi numune gönderirsin. Ben sana burada boyayı hazırlatırım. Teneke kutuya koyar iyice kapatır gönderirim sana. Dert değil o.
@onuranil tabii istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Yardım edebileceğim bir konu olursa seve seve elimden geldiği kadarını yapmaya çalışırım. Restorasyon için de şimdiden kolay gelsin. Umarım güzel bir iş çıkar.
@Atabeysulku renk çok iyi hocam, klasik esintisi var. Yeni parçalarla da gayet uyumlu olmuş. Sonuçta siyah beyaz vb renkler çok alışılagelmiş renkler, bu renk gösteriyor kadroyu
Teşekkürler @Bilal tosun =)) Boyasını ben de gerçekten çok beğeniyorum. Dikkat çeken bir renk oldu =) Boyatırken de alışılagelmişin dışında bir şeyler istiyordum zaten. Tam da aradığımı buldum diyebilirim.