Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nitelikli dolandırıcı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
3-4 gündür internetim yoktu. Bir kaç saat önce açıldı. Nakil sonrası girdiğim ilk şok. Ortada dolandıran veya dolandırılan yok. Bence tek var olan iletişim sıkıntısı. Dilerim en kısa sürede çözülür.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Scudo
iki taraf içinde yanlış anlaşılma olduğuna inanıyorum... ve bu konunun (teknik olarak mümkünse) iki taraf arasında kimsenin dahil olmadığı ancak herkesin görebildiği bir başlık altında konuşularak çözülmesini öneriyorum... @Murat Cömez in ve @Süleyman Çakır ın medeni insanlar seviyesinde bu işe çözüm bulacakları inancındayım...

Adın açıklanmadığı zaman murat çömez çıkarsa şaşma diyodum kendi kendime ama şaşırdım

Murat Cömez Şuan Konuyu Okuyor BakaLım Ne Diyecek , Merak Ettim :) ..

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
@Murat Cömez konuyu okuyup okuyup çıkıyor işin aslını yazsada herkes bir rahatlasa ben şahsen bukadar ağır ithamlara karşıyım bir dert varsa güzel güzel anlatırsın isim vermemek yok forumu terkederim bak demeye ne gerek var ?

Son mesajdan bu yana girmemiş foruma konu sahibi. İftira atıp da kaçmış gibi duruyor benim gözümde. Eğer bu mesajları okuyorsa hala, gelip burda karşılıklı olarak konuşmaları gerekir.

Umarım çamur at izi kalsın politikası değildir... yöneticiler kitlese konuyu iyi olacak yoksa hep beraber trolliycez burayı konuda dağılıcak:D

Bence uzun bir cevap yazacak gibi sanki adı geçen kişi...

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
Ya Murat abinin bisikletlerini toplasan 500 lira değil 50.000 lira eder böyle bir şeye kesinlikle inanmam forumda daha ciddi paralarla yardımcı olduğu bir dünya insan var hatta yöneticilerle bile alışverişi olmuş.
Ayrıca neden bu isim başka bir kullanıcı tarafından açıklanmış? Konuyu açan kişi neden ismi açıklamıyor da konuyu kilitleyin, üyeliğimi iptal edin demiş acaba? Bu işin içinde mutlaka başka bir şeyler vardır.
@Süleyman Çakır millete burada bedavaya 7 sayfa yorum yazdırtıp herkesin kafasını bir güzel karıştırmışsınız yönetimi de zor durumda bırakmışsınız. Burada kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz savcılığa suç duyurusunda bulunup buraya gelirseniz ciddiye alınırsınız bana göre bu konu sadece lafta kalır ve herhangi bir geçerliliği de olmaz bu şekilde sonlandığı takdirde.

Su calisiyorum ve yazamiyorum. 1saate kadar Durumu size aciklarim. Benden ne almisda ben parasini yemisim bakalim. Ben birdefa burada satis yapmiyorum. Neyse serefsiz Kimmis birazdan belli olacak.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
Bu konuyu acildigindan beri yuzlerce kisi okudu. Murat bey ciddi bir suclamayla karsi karsiya kaldi ve insanlarda, ozellikle Murat beyi tanimayanlarda olumsuz bir algi yaratildi.

Murat bey, Almanya'ya gidip kendisini ziyaret eden bir arkadasimiza bisiklet hediye etmisti. Bugune kadar gerek teknik konularda bilgi paylasimi, gerekse de parca temini gibi konularda bircok forum uyesine karsilik beklemeden yardimci olmustu. Boyle bir insanin, bu sekilde gerceklesen bir dolandiricilik olayina karismasina ben sahsen ihtimal vermiyorum. Olaylarin seyrinde mutlaka bir iletisim kopuklugu veya yanlis anlasilma var.

İddia sahibi, iddiasini ispatla mukelleftir. Murat beyi dolandiricikla suclayan Süleyman bey, mutlaka ama mutlaka elindeki tum kanitlari paylasmali, elinde kaniti yoksa da cikip özür dilemeli. Aksi takdirde olayin seyri değisir ve ciddilesir, birine iftira atmak cok ciddi bir suçtur.

Ortaya muğlak bir senaryo atip, insanlarda "acaba?" algisi olusturup sonra susup bir kenara cekilmek son derece yanliş bir tavir. Süleyman beyi, elindeki tum delillerle olayi detayli bir sekilde aciklamaya davet ediyorum.

murat beyle kişisel hiçbir irtibatım olmadı ama bildiğim kadarıyla forumun en güvenilir ve yardımsever insanlarından biridir. bunu bilmeyen biri itham etmeden önce durumu kavramaya çalışırdı bence. olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu düşünüyorum. kaldı ki kendisinin bisikletlerinin değerini hepimiz biliyoruz, 160 euro için adam dolandıracak biri olamaz

@Efe Yamac Yarbasi

en güvenilir dersek yanlış olur.. kimin ne kadar güvenilir olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri