Bu konuyu acildigindan beri yuzlerce kisi okudu. Murat bey ciddi bir suclamayla karsi karsiya kaldi ve insanlarda, ozellikle Murat beyi tanimayanlarda olumsuz bir algi yaratildi.
Murat bey, Almanya'ya gidip kendisini ziyaret eden bir arkadasimiza bisiklet hediye etmisti. Bugune kadar gerek teknik konularda bilgi paylasimi, gerekse de parca temini gibi konularda bircok forum uyesine karsilik beklemeden yardimci olmustu. Boyle bir insanin, bu sekilde gerceklesen bir dolandiricilik olayina karismasina ben sahsen ihtimal vermiyorum. Olaylarin seyrinde mutlaka bir iletisim kopuklugu veya yanlis anlasilma var.
İddia sahibi, iddiasini ispatla mukelleftir. Murat beyi dolandiricikla suclayan Süleyman bey, mutlaka ama mutlaka elindeki tum kanitlari paylasmali, elinde kaniti yoksa da cikip özür dilemeli. Aksi takdirde olayin seyri değisir ve ciddilesir, birine iftira atmak cok ciddi bir suçtur.
Ortaya muğlak bir senaryo atip, insanlarda "acaba?" algisi olusturup sonra susup bir kenara cekilmek son derece yanliş bir tavir. Süleyman beyi, elindeki tum delillerle olayi detayli bir sekilde aciklamaya davet ediyorum.