Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Niye Bu Kadar Ucuz _?

Cihan San

Üye
Tepki
1
Bu 2 Linkteki Bisikletler Niye Öyle Ucuz Anlamadım Alınmalımı Sizce ?

(link)
(link)

Scudo
Fiyatı normal bana göre.Eğer alacaksanız bütçenizi biraz daha artırarak daha sağlam ve sorun çıkartma şansı düşük bir bisiklet alabilirsiniz.

@Uğur Kırelli

yok merak ettiğim nasıl normal o kadar araştırdım 300 liranın aşağısında bisiklet Görmedim bunlar çok mu kalitesiz ?

@Cihan San

Kalitesizdir muhtemelen.Ancak düz yolda sadece ayağımı yerden kessin diye kullanacaksanız işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: Cihan San
@M.FARUK

Bu Nasıl Sizce Düz Yol İçin ?

http://rm.evkur.com.tr/content/images/thumbs/0089831_umt-2629-26-blackmount-double-suspension-bsklet_435_330.png

Amortisörlü Stabil çelik kadro
Amortisörlü Stabil çelik maşa
26 - 24x1.95 Excel lastik
V-Fren
Microshift MS-16 vites kolu
Qilong Qlb-14 arka arttırıcı
Index ruble
Dotek aynakol

Veya Bu

http://cdn3.n11.com.tr/t/500/11/43/43/11434391_8986326.jpg

Vites:21 Vites
Kullanıcı:Erkek
Jant:26"
Renk:Mavi
Bisiklet Tipi:Dağ Bisikletleri

Orta amörtisörsüz bir bisiklet almak daha uygun olur,yormaz hem.

@Cihan San

Düz yol için o amortisörler sizi boşuna yorar. Öylesine sokak aralarında takılıyım arkadaşlarıma hava atıyım diyenler içindi ben küçükken bu bisikletler :D

Çelik yığını bisikletlerden uzak durun tavsiyem.Hiç değilse 2. el alüminyum ve
orta amortisörü olmayan bir bisiklet bakmanız.Hem sizi az yorar hemde daha sorunsuz binersiniz.

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
Bu tür bisikletler ancak hevesinizi kırar en azından 500 tl verip orta amörtisörü olmayan alüminyum kadro bir bisiklet almanız lazım.

(link)

Ucuz arıyorsan bunu al rockrider 5.0

2 ay önce orta amortisörlü ve çelik kadrolu bisikletimden kurtulup sahibinden'de 270 liraya orta amortisöre sahip olmayan ve alüminyum kadrolu bir bisiklet aldım. Yokuşusuz şehiriçinde 5-6 kmyi geçmeyen ulaşım için sıkıntı çıkarmayabilir bu bisikletler ancak, ben artık bir km bile binmem eski bisikletime.

Ucuz ve 0 bisiklet için bu da alınabilir, Avea kampanyasını kullanırsanız 25lira indirimle 304liraya alabilirsiniz.
(link)

Bunlar bisiklet olmadığı için ucuz. Bütçe arttırarak daha sorunsuz bir bisiklet almanızı öneririm. Eğer düşünürseniz 2. el kısmına da bakın derim.

Geri