Scudo Sports

Normal paça eşofmanlar yok olmuş

Yalnız benim de dikkatimi çeken hemen herkes eleştiriyor bu durumu. Peki bu tesbih imamesi gibi eşofmanları pantolonları kim giyiyor, kime satıyorlar?
Ben almıyorum, sen almıyorsun, O almıyor! Eee kim alıyor?

Scudo
Yalnız benim de dikkatimi çeken hemen herkes eleştiriyor bu durumu. Peki bu tesbih imamesi gibi eşofmanları pantolonları kim giyiyor, kime satıyorlar?
Ben almıyorum, sen almıyorsun, O almıyor! Eee kim alıyor?
Bunlar hepsi gizli ''tesbih imamesi eşofmanları'' tarikatı hocam :komik:

İlk lastikli bacak eşofman modası hortladı, sonra dar paça, şimdi de 90ların çadır modası fırlamış ama pazarlara tam düşmedi :D Ben de normalinden bulamadığımdan dar paça giymeye başladım :D şurası bir gerçek, popo-göbek salmadıysak daha seksi duruyor :D :D

İzmir'de olsaydınız sizi Bostanlı pazarına götürürdüm namı-diğer sosyete pazarı bospa,envai çeşidi var bol paça dar paça boru paça...adidasından tut under ummer ına kadar,hemde 60 70 lira.🤟
pendik pazarında olabilir taklidi orjinalinden daha kaliteli.cmt bakın

Katıldığım önermeler, eşofman giyen birisi değilim genelde şort veya pantolondur. Ama eşofman olsun bazı şortlar olsun pazardaki satıcılarda hele ki böyle sosyete pazarı vs varsa tek geçerim. Arkadaşım sürekli çakma/taklit alt eşofmanlarını pazarda 40-60 arası paralara alır, çoğu orijinalinden daha kaliteli duruyor. Konu ayakkabı olsa orijinalinden şaşmayın derim.

seksenlerin ilk yarısındaki vinil parlak tayt modasını geçersek rockçıların seksenlerin sonundaki boru paça deri pantolon, ceket kombinini hiç bir şeye değişmem. Maskülen modada bir şahikadır bence.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Eşofman üzerinden ne gereksiz tartışmalar yapılmış... İnsanlar belli bir sosyoekonomik kesimden olmadıklarını kanıtlamak için dünyada milyonlarca insanın kullandığı dar eşofmanları komik şekilde kötülüyor gibi geldi bana. Kültür ve moda neyse ki değişen şeyler, öyle olmasaydı 90'lardaki gibi hava almayan, teri dışarı atmayan dandik naylon eşofmanlara kalmıştık.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Ben bisiklet sürerken giyiyorum daralan paça çok rahat çok kullanışlı. Zincire sürtme yağ olma durumu yok. Bence kötülemeyin

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Normal olanda aynakola takılıyor bazen. Bence dar yada lastikli bisiklet için daha iyi. Hem bence hasofman dediğin dar olur yandan çizgılı felan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram
Geri