Scudo Sports

Northwave Spd Ayakkabıda Ayak Numarası

Northwave Extreme GT2 ayakkabi almistim. Bugun teslim alinca kisa bir video cektim ilgilenenler olursa referans olsun diye. Cok ilkel olduguna eminim ama normalde video vs cekmedigim icin kusura bakmayin lutfen. Kullandikca deneyimlerimi de yazarim.
Videoya edit: Tabiki ayak uzunluğu 36 degil 30cm olacakti. Markanin kendi olcu tablosu ile wiggle inkiler farkli oldugu icin chatten sorup teyit edip siparis verdim. Ayagimin uzunluğu da corapsiz 29.3cm. Ilk intiba ayagim cok konforlu ama birkac surus sonra degerlendirmek daha iyi olacaktir.
Ölçü tablosu farklılığı bilgisi için teşekkürler, northwave bakıyordum wiggledan merlinden tam..

• Beğen
Tepkiler: Plsty
Scudo
Northwave Ghost XCM 2 MTB kullanıyorum. Spor ayakkabı numaramla aynı aldım. 10 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Northwave Ghost XCM 2 MTB kullanıyorum. Spor ayakkabı numaramla aynı aldım. 10 aydır sıkıntısız kullanıyorum.
Yorumlarınız nedir memnun musunuz 🙂 çok beğendim onu da ama bedeni yok maalesef merlin ve bike24

Yorumlarınız nedir memnun musunuz 🙂 çok beğendim onu da ama bedeni yok maalesef merlin ve bike24
Çok memnunum. Hem gravelda, hem de yol bisikletinde kullanıyorum. 12. seviye esnemez carbon tabana sahip. Sağlam bir ayakkabı. Yolda yürümesi de rahat sayılır. İlk 10 gün kadar çok sert olduğu için ayağımı zorladı biraz, sonra alıştım.

• Beğen
Amazondan aldım, 40 numara kullanıyorum, 40 numara aldım tam oldu. Sidi gibi değil..Ayak numaranız ne ise onu alın.

• Beğen
Nortwave için genelde ayakkabı numaranız ne ise onu alın denmiş. Spor ayakkabılar koşu ayakkabıları genelde yarım ya da bir numara büyük oluyor. Kastedilen günlük kullanımdaki ayakkabı numaramızın mı aynısını alalım yoksa spor - koşu ayakkabımızın mı aynısını alalım? Santimetre cinsinden ölçüm 27,5 28 çıkıyor. Kendi sitesinde 44 e denk geliyor. Kesin büyük olur, ben koşu ayakkabısında bile 43 veya 43,5 kullanıyorum. O yüzden kararsız kaldım.

Nortwave için genelde ayakkabı numaranız ne ise onu alın denmiş. Spor ayakkabılar koşu ayakkabıları genelde yarım ya da bir numara büyük oluyor. Kastedilen günlük kullanımdaki ayakkabı numaramızın mı aynısını alalım yoksa spor - koşu ayakkabımızın mı aynısını alalım? Santimetre cinsinden ölçüm 27,5 28 çıkıyor. Kendi sitesinde 44 e denk geliyor. Kesin büyük olur, ben koşu ayakkabısında bile 43 veya 43,5 kullanıyorum. O yüzden kararsız kaldım.
9 çift farklı modeller olmak üzere Northwave ayakkabım var. Hepside normal ayak numaram olan 41 nunara. Deneme imkanınız varsa deneyerek alın, yoksa normal ayak numaranız olanı aldığınızda sizi rahatsız edeceğini sanmıyorum.

Geri