Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

NOVATEC d711sb göbekler....414gr...

Scudo
Çok iyi ağırlıkları kardeşim cidden,güzel set olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
inşallah :) 24 ünde çemberlerle telleride sipariş veriom extre kesim tarihi mecbur :)

Test sonuçları bekleniyor :)

• Beğen
Çemberleri ve telleri starbike dan alabilirsin.15 euro kargoya hemen hemen herşeyi yolluyolar.

• Beğen
@Taner Rona

Etmişken kırmızı tel başlarını da ekle,benden demesi :D

• Beğen
tartı için akşam akşam kalkıp gelen Bülent abiye teşekkürler :)

çemberleri xcr 1000d düşünüyorum 395-400 gr civarı
teller dt swiss revo
kırmızı tel başına param yok samet :)
starbike a bakayım aklımda dt4.2 ler vardıda biraz tuzlular :)

Hayırlı olsun kardesım harıka gobekler,ama aklım sele borusunda kaldı:)

@Taner Rona

Taner bende kırmızı tel başları varmış,eskiden kalmıştı ama ölçüler uyar mı bilmem hatırlatta onları vereyim sana 40 tane falan var sanırım. Bu arada alexler mis,boşver dt'yi 2 kat fark var..

• Beğen
@Semican Baydur

hehe:) sağol ya sen olmasan haberim bile olmucaktı bu göbeklerden

samet eyvallah abi dt swiss değilse boşver kızmızıları ağırlık yapmasın :)

bendede 32 delik novatec kırmızı centerlock arka göbek var telleri noname kullanacam tel başları kırmızı birde çember mavic 317 v fren paramız şimdilik arka sonra ön tekerleği toplacam

konu jant toplamadan açılmışken sorayım dt swissle normal tel arasında pek fark varmıdırki ?

Bu göbeklerden bende düşünüyorum bülent abim sağolsun soktu aklımıza :) setin bitmiş halini ve performansını şiddetle bekliyoruz.

@ugur T

dt ile taiwan tel arasında hem ağırlıkta hem de sağlamlıkta ciddi farklar vardır tabi dt telin modeli de önemli. şahsi görüşüm yeni bir jant seti toplanıyorsa en azından teller dt champion olmalı bir daha iş çıkmaması için.

şimdi orjinal olup olamadığını nerden anlıyoruz bu arada :) ben bitane karşılaştırma amaçlı sipariş ettim fark göremedim açıkçası :)

@Taner Rona

4.2d alma XR400 al.4.2d nin yeni modeli XR400.DT nin kitini alırsan tubeless olarak da kullanabilirsin.Telleri de bence super competition al.

@Taner Rona

düzel olur set ;) teller içinde starbike'a bak burada bazen ölçü olmuyor orası uygun.

starbike a baktım oradan sipariş vericem sadece hangi tel uzunluğunu vericeğimi bilmiyorum forumdan yardım istedim cvp gelince siparişi vericem biraz daha beklicez artik ...

novatec göbekler
dt swiss xr 400 çemberler
dt swiss revo teller

set bu olucak inşallah...

Geri