Scudo Sports

Novatec super d711sb ve d712 sb göbek örümü için tel uzunluğu kaçtır

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
300
iyi akşamlar arkadaşlar bugün yeni göbek takımı aldım novatec d711sb ve d712sb göbeklerin sağ ve sol duvarlarının boyutları farklı sağ duvar küçük sol duvar ise büyük elimdeki eski 260mm teller tabiki de uyum göstermedi bu göbekleri kullanan arkadaşlar sağ taraftaki teller kaç mm sol taraftakiler kaç mm olmalıdır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim jantım alex rims sx 44 teşekkürler

Scudo
Bu soruya burdan cevap bulman cok zor , (link) gerekli olcumleri yapip bi siteye verileri girersen sana nokta atisi tel uzunlugunu soyler aslinda . elindeki tellerin uymadigini nasil anladin , durumu anlamak icin en az 8 tel ile simetrik bir orum yapman lazim (4 u sag 4 u solda olmak şartiyla) . birde cift katli jantlar tel uzunluğu konusunda daha esnek davraniyolar haberin olsun :)

dün oturdum ördüm jantları sol taraf baya bi uzun geldi 260 mm değilde 255 le filan örülmesi lazım

sorun çözüldü :D sol taraf 250mm sağ taraf 255mm alex rims sx 44 jantta bügün gidip 32 tane 255mm jant teli aldım ördüm akort ettim sol tafar 5mm dışarı çıktı teller yarin gidip 32 tane 250mm 16 tane 255m jant teli alıcam sorun çözülmüş olucak :)

260mm teller de uyardi.Bu örüm yontemiyle alakali bir sey.iki ye bir ormeye calisirsaniz uzun gelir,uce bir ya da dorde bir denerseniz uyardi.

Geri