Scudo Sports

Nukeproof Generator Rear XL Hub

Tepki
36
İsim
Berk KOŞANER
Bisiklet
Ghost
(HUB: (link) )
-1 Göbek hakkında olumlu veya olumsuz görüşlerinizi alabilir miyim ?
-2 pek emin değilim ama sanırım 32 delikli bir hub ilk olarak bu konuya açıklık getirirsek sevinirim
-3 arka göbeklerin enleri standart mıdır yani 120 mm diyor benimki de sanırım 120 mm pek bir fikrim yok arkada 8 li shimano ruble var olur mu yani bu göbeğe
-Ve son olarak bu huba gidecek çok yüksek fiyatlı olmayan ama hubun yanında düşükte kalmayacak bir jant önerebilir misiniz?
Teşekkürler

Scudo
Göbek ile ilgili fikrim yok ama göbek dediğiniz gibi 32 deliklidir ve soru bölümde verilen cevaba göre 8,9 ve 10 shimano ve sram rubleleri destekliyor.

@koshanerberk
1 ve 4ü atlıyorum, 2 den başlayacağım, 32 delikmiş
3 Standart değil bir sürü var. Evrensel olan 135mm, 142 ler var 142+ var 148 boost var 150 mm var fat bikeler için 160 mm olması lazım o genişlik var.. Sizin attığınız 150 mm kadrolar için ve 12 mm sokma mil geçiyor içinden
8-9-10-11 birbiri ile uyumlu ama 7 altı ve 12 vites farklı freehub gerektiriyor

@Saru şu lanet Q&A lerin cevaplarını bir türlü bulamıyorum 8 li ruble destekliyor yani cevabınız için teşekkür ederim
@OnurÖzdağ desteklemez derken ? sokma mil dediğiniz önde bulunan şu tek tarafı mandallı olan şey değilmi eğer oysa bisikletimde şu an arkada da o var
@Yusuf !!WOW!! 3. soruma verdiğiniz cevap sonrası kafam biraz bulandı ilk olarak kadromun 150 mm olduğunu nasıl anlayacağımAdsız.png
muhteşem paint programından yardım alarak bir şekil hazırladım yani 150 mm olması gereken 1 uzunluğumu 2 uzunluğumu
sokma mil dediğiniz şey QR değilmi şu an elimde bulunan arka QR 5 mm şu an anladım herşeyi ve olmayacağını üzüldüm :(

Edit 1: @OnurÖzdağ dediğinizi şimdi anladım olmayacağınıda anladım

Edit 2: Peki sokma mili QR a dönüştürebilen adaptörler varmı?

@koshanerberk
Arka teker göbeğinin fotoğrafını atar mısınız ?

bisiklet jenaratör istanbulun neresinde satılır (bike generator)

Geri