Scudo Sports

Numaralı bisiklet gözlüğü

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Delta bisikletten “Olink” gözlük aldım. Çerçevenin içine takılan numaralı cam aparatı ile kullanıyorum. Farklı şartlar için değiştirilebilir 5 camla geliyor. Ayrıca sapları çıkartılarak lastik takılabiliyor. Kayak veya yelkende de kullanabiliyorum. Tek sıkıntısı bisiklette geriye bakarken numaralı camın görme alanı biraz kısıtlı. Öneririm.

@ozgozer
cam aparatini nereden almistiniz hocam,link atabilir misiniz?

Bu tip gözlükler numaralı cam aparatıyla geliyor zaten.

@trainspotting35
hocam doga bisiklette ne yazikki stok kalmamış

Sahibinden ilanından alın hem daha ucuz.

@trainspotting35
aynen dediginiz gibi daha ucuz ama yuzume tam oturur mu iyi olur mu onu düşünüyorum

Özelden cep numaranızı atın whatsapptan benim yüzümde nasıl durduğuna bakarsınız biraz fikir sahibi olursunuz.

İstanbul da olsaydınız gelin deneyin derdim.

3. xlc gözlüğümüde geçen hafta izmirdeki tüm bisikletçileri gezerek buldum. :) 2 sene de bir yan kolu kırılıyor. 2 sene sonra bulamayacağım galiba yeni bir çözüm arayacağım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben bisikletimin rengine uygun olsun diye kırmızı elektrik bandıyla bağlayıp kullanmıştım uzun bir süre şimdi yeni gözlüklere geçiş yaptım.

33 yıldır gözlük takıyorum , hakkaten meşakkatli . Ameliyat mı olsak da kurtulsak lazerle ? :)

• Beğen
@TatanQa_tr
ben de oyle dusunmeye basladim niye gozluk kullanan bisikletciler dusunulmuyor anlamiyorum

@ozips
2 sene sonra kirilacak bir seye neden masraf edeyim bilemedim,cidden cok mu dayaniksiz bu gozlukler

• Beğen
Tepkiler: makifir
Geçen sene almıştım Xlc'nin gözlüğünden, iyi ki de almışım. Pazartesi doktora gözükeceğim numaramı kontrol ettirmek için. Sonra da tqktırıp kullanacağım camı. Bakalim.nasıl olacak. Kullanınca paylaşırım tecrübesini.
Ama bu gömüklere cam takılırken pahalı oluyor filan diyen arkadaşlar vardı. Doğru mu acaba ?

İki sefer cam taktırdım XLC gözlüğüme ve yeni gözlüğüme ikisi de 3 derece Miyop ikinci taktırdığım daha 2 ay olmadı 30 TL tuttu galiba 50 de olabilir. Hemen gittiğiniz ilk gözlükçüye taktırmayın. Çok özellikli bir cam olmasına da gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Uzun süre numaralı güneş gözlüklerimi kullandım. Geçen yaz sonunda shimano rx clip ve shimano CE S20R satın aldım. Rx clip ben aldığım sırada 70 liraydı gözlük de 140 liraydı sanırım. Gayet kullanışlı oldu. Ama biraz rüzgar alıyor malesef.
Rx clip metal olduğu için güven veriyor.

Rockbros fotokromik kullanıyorum. Tavsiye ederim herkese

• Beğen
@emreertuna
Acaba kullanılan malzemeler açısından göz sağlığını olumsuz etkileyecek bir durum oluşur mu? Ben de beğendim aslında rockbrosu.

20190505_080129.jpgXLC den sonra bu modeli kullanmaya başladım çok daha rahat olduğunu ve rüzgar almadığını belirtmek isterim. (link)

@bitinya_s
Ben yaşamadım 1 sene kullandım, camlı olan aparatı temizlerken kırdım, tekrar aldım aynısını.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@trainspotting35
Bugün iki tane gözlükçüye uğradım. Birisi Atasun.
Atasun'daki çalışan dedi ki yaparız ama düz cam ne kadar esner buna uyar bikemeyiz; kırılma olasılığı var dedi. Camlar da 40 liradan başlıyormuş.
2.gözlükçü kavisli cam gerekiyor buna dedi. Yaparız tabi ama şöyle bir risk var: Camı takarken ısıtma işlemi uyguluyoruz, bu da aparatınızda erimeye, hasara neden olabilir. Bu riski alabiliyorsanız yapalım dedi. Kavisli cam için de yaklaşık ikiyüz lirayı bulur dedi. Şok olup ayrıldım.
Siz nerede yaptırdınız acaba ? Ve her iki yerde bana söylenen riskler ne kadar ihtimal dahilinde ?

• Beğen
Tepkiler: makifir
Geri