Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O değil de..

x-rayted

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Eylül 2011
Mesaj
1.228
Tepki
937
Şehir
istanbul, Maltepe
İsim
Cenk K.
Başlangıç
1972—73
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
..aktif pedalın kapısından döndüm. Evim Maltepe veledroma yakın ve genelde orada kullanıyorum. Fakat kardeşim nedir o öyle herkeslerde Specializedlar, Looklar, Trekler, Focuslar , Meridalar , bazen Orbealar, Raleigh ler falan bile görüyorum. Benim alüminyum yığını Salcano bana yetiyor ama herkesin yanında çok eziklenmiş hissediyorum. Salı akşamı gene aynı hissetim :( kredi kartım da yanımda sürdüm caddebostana . Aktif pedala gireyim artık neyse bana uyan ilk Specialized ı alayım, ben de başım dik kullanayım dedim. Ama yaklaşınca - herhalde kandaki laktat artınca- hırsım geçti . Kapısından döndüm :)
Merak ediyorum başkalarına da böyle dellenip bir anda bisiklet değiştirme isteği doğuyor mu ?
 
Scudo
:D Bende her hafta sonu oluyor. Yalnız değilsin. Sonra diyorum ki... Aslında bir şey diyemiyorum. Sineye çekmek istiyorum. Salcano işte nereye çekeceksin. 1 yıl daha devam.
 
  • Beğen
Tepkiler: dgntkn
@x-rayted sen bakma onlara. Keyif aliyorsan sür gitsin.
Bisiklet bu ya, basarsin gidersin. Bu kadar basit..
Ben ilk bisikletimi 14 yil kullanmistim. Celikti, agirdi ama akiciydi. Kilit nokta bu iste. Akicilik..
Bunun icin göbek, bakim, vs anlaminda birkac guncellestirme ile cok akici bir bisiklete sahip olabilirsin.
 
bende de oluyor krize girer gibi bazen donanımı benden iyi olan bisikleti görünce kıskanıp, illa şöyle kg da en hafifi donanımda en iyisi olan bir yol bisikleti alayım diyorum, ama arkadaşlar vazgeçiriyor. Her zaman yeni donanımlar yeni modeller olacak bu işin sonu yok deyip vazgeçiriyorlar.
 
@Ozan k.
hah hah haa... Ozan doğru söylüyorsun.. Benim de her türlü online satış sitesinin sepetinde bir karbon bisiklet veya kadro hazırda bekliyor :D
 
Bisikleti güzel kılan, pedala bastığınızda yüzünüze vuran rüzgar, yokuş çıktığınızda hızlı alınıp verilen nefesler, molalarda tadı tarif edilmez dost sohbetleri.

Bunları para ile satamıyorlar.

Ama en basit bisiklet bile bu tadı verebiliyor.
 
benim bisikletim 1000 lira, arkadaşımda 9000 liralık bisiklet var ama ben kendi bisikletimi seviyom, eğer ilerde değiştirirsem yeni aldığımı sevecem :D:D yani elimdeki bisiklet güzel bisiklettir
 
iki teker üzerinde kendini özgür ve mutlu hissediyorsan en iyi bisikletçi sensin dostum..:harika::harika:
 
@Volkan AYAZ
Ek olarak molalarda yenilen yemek ve ya kendi yaptığımız sandviç vs...(Süper sandviç yaparım bu arada....;))
Eve gelince üstünde ki ter ile banyoya girmek falan... :harika::harika:
En önemlisi de mangal:D:D
 
Emre Yönlüer kesinlikle katılıyorum size..

çok gariptir bn de lastik tamir etmeyi çok seviyorum, uzun yolda çok yaptığımdan olabilir o da :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
kendimizle barışık olalım bence ve mutluysan sıkıntı etme
 
76723 dosyayı görüntüle bu bisiklete 3 senedir binlerce km yol yaptım hiç bakım yapmadım heryola girdim ve hala gitmeye devam ediyor hiç daha fazlasında gözüm olmadı ortalama ayda 500 ila 1000 km civarı yol yapıyoruz fazlasıyla yetiyor iki bisikletim daha var şehir ve dağ bisikleti hepsini toplasan 1500 tl etmez beni heryere götürüyolar herhafta pendik şile yapıyoruz nerdeyse aralardada başka yerler
 
Ben bisiklet almaya yeltenmiyorum ama modellere bakıp iç geçiriyorum. İlk yol bisikletimi aldım 2 ay sonra bir dağ bisikleti aldım. Şimdi tamamın istediğimde yola istemediğimde dağa çıkıyorum . Mutluyum, önemli olanda elindeki ile mutlu olmak.
 
Bisikletin herhangi bir yerinde arıza olduğunda maddi sıkıntıya girmeden çözebileceğin, boyuna uygun isteklerini karşılayacak bir bisiklet en güzeli
Zamanla isteğin değişirse gelişitirmeye ihtiyac duyarsan yine yukarıdaki yazdıgıma göre hedefin değişebilir onun haricinde banane milletteki bisikletten :) Herkesin bindiği kendine :ckkmk::ckkmk:
 
  • Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Geri