Scudo Sports

O değil de..

@omerdagtekin
benim şu an evimde salcano astro dağ, merida crossway hibrid ve aluminyum maşa aluminyum kadro salcano yolum var. Hepsinin kadro boyu bana uygun.. Dağa çıkacak olsam salcano, tura çıkacak olsam meridayı alabilirim. Yolun da kokpitini (sele, sele borusu, gidon, boğaz, band) teker setini (jant, lastik) değiştirdim. Çok da akıcı makul oldu bana yetiyor ama o işte specializedlar yanından geçerken hissettiğim eziklik yok mu :(

Scudo
Evinizden caddebostan aktif pedala surdum demişsiniz ya, eh işte tamam altinizdaki bisikleti kullanmaya devam edin ve lutfen keyfini cikarin. Marifet en pahali en iyi olani almak degil. O iş de ayri, butceniz varda alin ama olmuyorsa da sogumayin :)

16 haziran 2015 'de aldığım gıant alü yolu çok kişi karbon zannediyor,nereden nereye geldim,1976 'da aldığım pejo demir yığını idi,o vakitler nerde kilitli pedal ve ayakkabısı,yoktu tabi,geroni aldım ,şimdi bu gıanta bakıyorum ,ama hiç bir zaman geldiğim yeri unutmam,explorer almıştım,geroniyi 1 yılda dağıtmıştım,polineze gide gele,hele hele aldığım salcano şehir bisikleti vardı,ağırdı,ortasında amortisör vardı,o amortisörü çıkardım pedal ayağı koydum,sonra baktım çok kötü durdu,sanayiye gittim ortaya silindirik boru takdırdım ,ruble xt yaptım ayna kol lx olunca ,bisiklet akmaya başladı üstüne bir dostum 28 jant seramikleri verdi,250 liraya sattım sonra,insan en iyisi alana kadar ya para biriktirecek ya da varsa imkanı 5000 kağıda orta karar bir bisiklet alacak,ekonomik koşullarıda 5000 kağıtlık bisikleti finanse edebilecek,yedek parçalar pahalı artık,en önemli mevzu açılan zincir aralarını tesbit edip, zinciri anında değiştirmek (zincir cetveli ile),böylelikle ayna kol dişler korunur, artı ruble.,eskiyen tekerler emniyet için kesin değiştirilmeli.

Yol bisikletimi sattım. Sıfırının neredeyse yarısı fiyatta bir şehir bisikleti aldım ve bisikletten aldığım zevk çok daha fazla.

Specialized, Trek, Scott geçince eziklik hissetmenize gerek yok. Eğer bir gün birileri bisikletinden sizin yanınızda sizden fazla zevk alıyorsa bisikletinden o zaman eziklik hissedebilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: messdent ve Groims
@Kudret Kurtcebe

bugun ruble ve zincir değişti zincir olmuş 10 bin + km nasıl kullandın dedıler ölçtük zincir nerdeyse intihar edicekmiş. 6 çift lastık değiştim 2 senede zinciri unutmuşum değişmeyi

@x-rayted

bugun karbon yol bisikleti alıcaktım 105 setli dedim yarışamı katılacam zaten gittiğim sahılde 20 30 km arada bir aydos bana claris setli yol bisikleti yeter dedim kapıdan döndüm bisikletçime gittim bakıma gittiği yere kadar artık :islik::harika:

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Cem Ç.

cem ,ayna kol dişler uçlar sivri ise o da değişecek arka ruble onunda dişleri sivrileştiği an değişecek ,önemli bir konuda arka attırıcının iki adet tekerinde uçları aynen sivrileşir,attırıcıya yeni iki adet küçük teker takılır ,birde furç yatağı değişecek zamanla gidon dönemez sağa sola.

abi güzelin sonu yokki kaç kişi o bisikletlerin hakkını vererek sürüyor acaba. eğer ayda 1500 km den daha az yapılıyor ise o bisikletler israftır bana göre

@metalikfb

kişi hürdür sele üstünde ister hakkını verir ya da vermez scott scale 30 ile 2008-2015 arası 50.000 km bitirildi,gıant yol 10 yıla endeksli 80.000 km amaç, bana yeterde artar bile ,1976 'dan beri eskittiğim 7 bisikletin km 'leri sayar isem epey km çıkar,ama genede altında pinarello adamın 30 km'de kalmasına eskiden ses çıkartıyordum artık çıkarmıyorum kişi hürdür.

Benim bisikletim amortisörsüz bir market bisikletiydi. Sattım şimdi yenisini arıyorum.
Marka mıodel arasında kayboluyorum, bir bakıyorum ki fiyatlar almış başını gidiyor. Sonra diyorumki dur, amacın ne ?
Sizin duygunuzu bende çok yaşadım, hala yaşıyorum. Bunun sebebi sanırım, diğer markaların gerçekten çok şık, çok reklamlı olması.
Geçen hafta Aktif pedala bende gittim, bir başladık sohbete bir baktım benim bütçe 600 tl, baktığım bisiklet 1500TL :)
Ancak en iyi bisiklet altınızdakidir. Her parçasını söküp takabildiğiniz, her sesini ezbere bildiğiniz.
O yüzden hiç hayıflanmayın, önemli olan, her şeyin en iyisi değil, imkanların el veridiğinin en iyisine sahip olmak.
Bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@x-rayted Gördüğünüz bisikletler söz gelimi 5 ilâ 20 bin lira arasında değişiyor olsun. Ve bu bisiklet sâhiplerinin hepsi de bisikletlerini marka görünmeyecek şekilde bir madde ile kaplamış olsunlar. Hâlâ orada gördüğünüz tek renk bisikletler için ilgi ve istek duyar mıydınız?

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Ben hiçbir zaman büyük markalardan korkmam (bisiklet olarak). Çünkü bisikletimin neler yapabileceğini biliyorum. Aynı şekilde bisikletimin tarihçesini de biliyorum. Ve bu bana gurur veriyor. Bir market bisikleti olabilir ama parçalarını geliştirerek daha güçlü bir bisiklet yaptım. Belki sizde görmüşsünüzdür. “Market Önünden,Canavar Olma Yoluna" diye. Yani benim içim rahat.

ben Teşekkür ederim memlekete senin gibi gençler lazım senin gibi sağlıklı ve çalışkan beyinler

Geri