Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O R I O N

orion_26

Üye
Tepki
5
Selam arkadaşlar,hocam benım 2006 orionum var valla memlunumda önceden first class kofti bir bisikletim vardı ama bişeyler yapmıştım vitesleri güçlendirdim boğaz boynuz lastik falan derken 200 ytl geçkin bi masrafım vardı sağolsunlar caldılar ve bi orion almaya karar verdım aldık nihayetinde (babam sağolsun ;) ) Neyse ya sorum su ya abi hani jant sayısını düşürme var 9 kol oluyordu galiba bilmiyorum bunun için teker göbeği evet ama acaba kasnağında değişmesi gerekmi bende carbon bir kasnak var kıyamıyorum :)
şimdiden bilgileriniz için teşekkürler
eses_26 selam kocum ng-600 :p

Scudo
tant tel sayısını düşürmek için tabiki göbeklerle beraber çemberlerde değişmeli 9 telli oluyomu bilmiyorum ama 12 telli shimano jant görmüştüm...

hocam kayseride bisikletci var mı ya ben aslen kaysriliyim de eskişehirdeyim ev burada.bu yaz gittim tek bisikletci görmemiştim.neyse yardım için eywallah...

Kayseride aslında resmen gizli gizli dolaşan çok fazla kişi var etrafta görebileceğin nerdeyse onlarca amatör bisikletçi var...
Neyse sen soruna cvp buolmuşsundur umarım...Ama 9 tel jant ben hiç duymadım açıkcası...Shimanonunkilerinde 12tel olması lazım...

[ya abi ben 9 kol derken yani şey öyle duydum da ondan yanı net bir tabir değil 9 kol derken yani ne bileyim belki 12 koldur asıl adı her neyse öyle bakalım yapıcaz bişiler eywallah hemşo...

önemli degil hemşo ne biliyim birden şaşırdım :D:D 9 telli diye duyunca birden garibime gittide neyse hadi kolay gelsin sana

@orion_26

Bilader senın biisklete gitse gitse 10 liralık ÇİN malı jantlar gider.Daha fazlası,pahalısı abest kacar senın bisiklete.. :eek:
Bu arada senın calınan bisikletin bulunmustu değil mi? Neden geri almadın gafticilerden cok mu korktun ?:Skull-175 :p :D

arkdlsr mrb bana 2. el orıon arıom yardmcı olack kısı varmıydı?

Geri