Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

oakley güneş gözlükleri

Scudo
Takipteyim.

Düzenleme: Sahteymiş site dağılabiliriz :D

• Beğen
Tepkiler: Helen
@mühendis babasının hayrına bu fiyatlara satacaklarını düşünmüyorum, para eden kısmı zaten camlar ama maliyet vs kısmına girmek bile gereksiz bu fiyatlara anca sahtetir :)

Aynı şekilde (link) sitesi de var, muhtemelen sahte. Arkadaşım facebook'tan göndermiş ama ben böyle bir gönderi yapmadım diyor :)

@mühendis 24 $ a orj oakley bulun hepsini almaya razıyım :)
siteye girişte, ben çakmayım diye bağırıyor..

• Beğen
Tepkiler: ratm
Oakley, Luxottica Grup'un markalarından biri. Bu grup, inanılmaz bir pazar gücüne sahip ve piyasayı neredeyse tek başına kontrol ediyor. Pazar payını arttırmak veya elinde kalan ürünleri düşük fiyata satıp stok eritmek gibi amaçlarla fiyat düşürmesi söz konusu bile değil. Dolayısıyla liste fiyatına göre %30'un üzerinde bir indirim görürseniz büyük şüphe ile yaklaşmanızı tavsiye ederim. 25 dolara satılan gözlüğün sahte olmama ihtimali bile yok.

- Site 2016-07-08 tarihinde kayıt edilmiş. Yani 14 günlük bir site.
- Site TrustPilot'ta yok.
- Sitede herhangi bir iletişim adresi, telefon vs. yok.
- F.A.Q. kısmında "Fiyatlarınız neden bu kadar ucuz" sorusuna cevap olarak, "Dükkanımız yok, vergi vermiyoruz, bu yüzden ucuz" demiş.

Ben olsam sipariş vermezdim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Uygun fiyata gözlük satın almak istiyorsanız eğer (Bisiklet gözlükleri dahil) , (link) , firmasını önerebilirim. Ürünleri direk Luxottica firmasından getirip satıyorlar. Stoklarında olmayan modeli sipariş üzerine getiriyorlar. Oakley Jawbreaker model gözlüğü bu firmadan satın aldım. N11 de satışları mevcut.

Bu bir foakley konusuna benziyor. Detaylı incelemedim o yüzden yanlış anlaşılma olmasın. Ancak bu sırada bir video paylaşmak istiyorum. Fake bile olsa memnun olanlar mevcut. Videodaki arkadaş da güzel vloglar paylaşıyor bu arada.

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve Groims
@tamayaytam açıkcası benim ilgimi bisiklet yolları ve ne kadar aktif kullandıkları çekti, video için teşekkür :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
  • Beğen
Tepkiler: alpyese
"51 liraya iPhone 6!!!", "100 liraya 10 kilo bal" sloganları kadar gerçekçi bir ürün veya siteye benziyor. Tereddütsüz, gözünüz kapalı almayın.

bende inanamadığım için zaten sorayım dedim :) muhtemelen de replika bunlar !

@mühendis

Bir tavsiye daha. Gözlük lenslerini orijinal satın alıp, çerçeveyi replika yada artık taklit mi dersiniz, o şekilde satın alabilirsiniz. wiggle.co.uk sitesinde orijinal lensler uygun fiyata satılmakta.

Bu şekilde satın alarak, Oakley Jawbreaker kullanan bir arkadaşımız var.

ben bu sene Rudy Project Sp1169r Genetyk Spor Gözlüğü aldım gayet memnunum.Sadece bu sitenin ne mal olduğunu öğrenmek adına sormuştum.
Gayet bilgilendirici cevaplar aldım.Herkese teşekkürler...

@Erdal YILMAZ

Hatta lensleri bile orijinal almaya gerek yok bence. eBay üzerinde orijinal olmayıp yine de çok kaliteli muadil lens satan firmalar var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam birisi Walleva Lens. Amerikan firması olmasından dolayı öyle onaysız, dandik ürün satma gibi bir lüksleri yok.

Orijinallerinin yarı fiyatına lensler alabiliyorsunuz. Belli marka ve modele göre hazır lensleri de mevcut.
Bir süre kullanıp oldukça memnun kalmıştım..

• Beğen
Tepkiler: Groims
ucuz alıcam diye gözlerinizden olmayın arkadaşlar bi gözlükçü ve bi optisyen olarak forum kurulduğundan beri bi tarafımızı yırtıyoruz almayın. oakley muadili bir çok gözlük var mağazalarda illa alacam diyorsanız da o parayı gözden çıkartın.

Ürünü sepete ekleyip ödeme aşamasında adres çubuğunun solunda yeşil kilit ikonu çıkmıyorsa, işin içinde bir sahtekarlık olduğunu anlayın.

Geri