Scudo Sports

Ödüllü oyun...Bakalim kim çözebilecek:) Kolay gelsin

Scudo
@SeRHaT_

serhat cığim....

ilk soru en kolayı.... ilerleyen böllümlrde şifreler artıkça kafa darmadağın oluyo... ama cok zevkli ben a4 not alarak ilerledim.... anca çözebildim... sana kolay gelsin...

ama hala kafam ağrıyor...:):):):):)

TÜM SIRLAR MANASTIR'DA GİZLİ!

MANASTIR'I KORUYUN!

Manastır'a gitmişti. Orada bir şeyler olmalıydı. Ama ne? Gerçekten bir elmas olabilir miydi? Büyükbabası gerçekten Illuminati'nin sırrını miras olarak kuşaktan kuşağa aktaran bir zincirin parçası mıydı? Bilimin, aydınlığın ve sanatsal simgelerin kardeşliği Illuminati'nin...

Hala çözülememiş bir sır perdesi vardı. Son bir sır...
burdan sonra daha devam ediyormu burayadamı yazılacak

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Gerileyerek tabloya daha dikkatli baktı. Tablo diktörtgendi, ama içindeki resim bir eşkenar dörtgen... Bir elmas... Dörde ayrılmıştı. Sol üst köşede ağaçlar topraktan göğü delercesine fışkırıyordu. Çevreye saçılan toprak parçaları doğanın kutlama fişeklerini havaya saçışı gibiydi. Sağ üst köşede güneşin yükseldiği gökyüzü vardı. Nefis bir havayı simgeliyordu adeta. Alt taraftaysa ise solda alevler fışkırırken, sağ taraftan akan azgın sular onları söndürmek için resmin diğer tarafına kaymaya çalışıyordu sanki. Toprak... Hava... Ateş... Su... İmza: Bernini... Illuminati Elması...

Bu kadar basit olabilir miydi? Tüm sırlar Manastır'da gizli! Manastır'ı koruyun!

Nefesini kesen şaheser gözlerinin önünde hayranlıkla büyürken, zekanın, bilimin, sanatın ve aydınlanmanın dahiyaneliğine bakakalıyorsun. Illuminati Elması, Bernini'nin son gizli şaheseri, burada, karşında duruyor. Ve sen onun son koruyucususun.
bittimi şimdi

• Beğen
Tepkiler: sniper
walla yaa bende anlayamadım gecenın bu saatındenmı benım aptallıgımdan mı bılmıorum sabah tekrar goz atcam :D ama sımdılık hıc bısı anlamadım gozlerım sası oldu ılk bolumdekı sayılara bakarken :D

BEn bitirdiiiiiiim! Tüm sırlar manastırda derken manastırı değilde çalışma odasında biyerden bahsediyor. Birde oyun hiç tatmin edici bir şekilde bitmiyor...

@SNkaraoglu

tebrik ederim. bitirdin ama bitirene kadar saçların filan beyazladımı çünkü ben daha oyunun başından saçları dökmeye başladım:D:D:D

@SNkaraoglu

Bence de bu kadar güzel bir oyunu daha mistik bitirebilirlerdi.:D Tebrikler bu arada:)

@SNkaraoglu

ben pes ettin açıkcası zaten bu beyin bana ancak yetiyor onuda şifre çözmek için harcarsam bana bişi kalmayacak:D:D:D:D:Skull-175

Geri