Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

öğrenci evinden görüntüler

Scudo
haha süper tam öğrenci evi. bende birkaç aya böyle durumlara düşebilirim:D

yerlerin parke karo fayans kaplama olduğunu görmüştüm ama bira şişesi kaplamasınıda ilk defa görüyorum.güzel olmuş arkadaşlar kendilerini değişik hissetmişler.

abi şişelerin depozitolarını bana verir misiniz burs olarak:D 4 sene birden kurtulur maddi olarak herhalde başı sonuda yok ha:D

Klima ya bittim :D ayakkabı dolabına dönen dolap ise tam bir komedi :p

Teşekkürler semih bu arada buna bittim.
Finallerin ve sıcakların bunaltısında asrın icadı "dondurgaçlı üfürgeç":D
Eski Türkçe'de mi bilmiyorum ama otobüs falan vardı.Çok oturgaçlı önden getirgeçli üstten ötürgeçli götürgeç mi neydi şaka gibi ya:D
http://img59.imageshack.us/img59/4620/75535965vi9.gif

harika paylaşım.. balkonda kaç şişe var acaba.. tanesi 0,50 kuruş :D

@ferdionat

Tanesi 15 kuruş :) 0.50 değil hatta 20 kuruşa alanlar bile var :D

tam öğrenci evini gösterio :D zeka fışkırıyo heryerden mesela o buz dolabının önüne vantilatör aynı ufo :D

tavisyemdir, kışın vantilatörü fırının önüne koyun acayip ısıtıyo, hem de elektrik faturası doğalgaz faturasına göre daha az geliyo :p
yalnız siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama o bira şişelerinden ayrılmak çok zor oluyo, bir süre sonra çocuklarınız gibi oluyo onlar, içten içe bir sevgi beslemeye başlıyorsunuz, ama o gün gelip de onları satmak zorunda kaldığınızda acınızı giderecek tek şey onlarınların parasıyla alınmış buz gibi biralar oluyo:D başlıyorsunuz tekrar balkonu doldurmaya:D

şu pızza yı ben de merak ettım ne o oyle yaa her dılım bi pizza buyuklugunde :D

Geri