Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Öğrenci Harçlıklarıyla Ancak Bu Kadar - Yeni Dizaynıyla Salcano Insomnia'm

Scudo
Geçmiş olsun (Aman Dikkat!) kullanırken çok dikkatli olmalıyız sokakda kullanıyormuş gibi değilde trafik kurallarına uyarak acele etmeyip arabalara dikkatlice bakıpda gidelim lütfen bisiklet uzaktan bakılınca basit gibi gözükebiliyor ama çok dikkat etmeliyiz bu herkez için geçerli ucuz atlatmışsınız bence riskli hakeretler yapmayın derim ve imkanınız var ise bir kask alın;
Bu arada bisikletini toplayarak yapman donanımları daha iyi tanımanı sağlamış oldu belki bir çok kişiden daha iyi öğrenmiş oldun kendin takıp yapdıysan bende hemen hemen 1.5, 2 sene gibi sürede bisikletimi tamamladım ve a dan z ye kendim topladığım için lego gibi söküp toplayabiliyorum umarım daha iyilerini toplarsın bu arada bisikleti kullanırken yiyeceğin yemeklerede dikkat etmeni tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@İsmet Enes ÇAKAR

Eyvallah kardeşim.Çok sağol.Zaten şu ara 2011 Kronları bekliyorum.Şubata anca çıkar herhalde.Sonrası malum.Elbet çıkarız beraber ;)

• Beğen
Tepkiler: cakarenes
@restart

Öncelikle teşekkür ediyorum.Kazayı yaptığım yer trafiğe kapalı ve insanda yoktu.Bu işe yeni başlamadım ve inanın topladığımdan beri yaptığım ilk kaza diyebilirim.Bu akşam olan tamamen dalgınlık, biranda ne olduğunu bile anlamadan baktım ki yerdeyim.Ayrıca kaskımda var.Tedbiri elden bırakmamak lazım.Bende kendim topladım sayılır, alet edevat olduktan sonrada bir çok şeyi yapabilirim.Tekrar çok teşekkür ederim .İyi akşamlar ;)

aslında bisikleti kendin toplaman daha güzel bence her parçasında bi hatıran oluyor :) güle güle kullan.

• Beğen
@ugur T

Evet dediğiniz gibi.Keyfi bir başka ama bugünden itibaren bir süre güle güle kullanamayacağım daha doğrusu hiç kullanamacağım.Kaza fotoğraflarını görmediniz sanırım.Maşa ve lastik kullanılmaz durumda :(

geçmiş olsun elimde düz maşa var istiyorsanız gönderebilirim :) lastiğide bi şekil artık halledersiniz

• Beğen
@ugur T

İşin garibi jantlarda bir sorun yok ama maşa nasıl bir şiddetle vurdumsa artık eğildi :( Yeni maşa alabilmek için şimdi harçlıkları biriktiriyorum.Siz maşanız için ilan açtınız mı ?

ücretsiz veriyim :) fazlalık :) kargoda ptt gönderirim :) 1500 gr 5 tl tutuyor

• Beğen
@ugur T

Çok sağolun ama bence ihtiyacı olan, işine yarayacak birine verirseniz daha iyi olur.Malum bizim yollar pek düzgün değil.Bozuk yollarımız.Rahatsız edeceğinden eminim.Ben en iyisi paramı biriktirip amortisörlü bir maşa alayım.Tekrar tekrar çok teşekkür ederim size.İyi geceler :)

Sonradan vazgeçtim.Mesajımda düzeltme yaptım ama siz önde davranmışsınız benden.Kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi de.Özür dilerim.İhtiyacı olan arkadaşların kullanması daha iyi olacaktır.Tekrar çok sağolun.İyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
çok geçmiş olsun kardeşim. umarım tez zamanda paranı toparlayıp bisikletini onarırsın ve gitgide daha güzel donanımlarla bisikletini yükseltirsin. bundan sonra dikkatli ol kazasız belasız bol pedallamalar.. ;)

• Beğen
@emre ersoy

Öncelikle teşekkür ediyorum.Ama birşey dikkatimi çekti.Cevap yazan arkadaşlar son resimleri görmediler sanırım.Kazasız belasız bol pedallar demişler ama sonuç malum ..

@eray akyol

Çok sağolun :) Tek düşüncem şimdi o zaten..Kazadan önce değişim için yavaş yavaş para biriktiriyorken, şimdi mecburiyetten biraz daha kasmam gerekecek.Umuyorum yakın zamanda da Kron kadrolar piyasaya girer.Tekrar teşekkür ederim.Sizlere de keyifli sürüşler ;)

Ve nihayet yeni kadromu almış bulunmaktayım :) 2009 model Kron xc4000.Kadro boyu 19" ve renkler mavi-siyah.Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.En yakın zamanda da beyaz bir maşa alıp yeni bisikletimi toplamaya başlıyorum.Fotoğraflarıda en yakın zamanda paylaşacağım.

Saygılar ;)

Geri