Orkun KnighTR34
Kara atlı prens
- Tepki
- 1.967
- İsim
- Orkun
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Peugeot
Yıl oldu 2021 . Bu yaz bir bisikletçi yada berberde iş bulabilir miyim. Yazmak istedin herhalde. Kısmet diyelim.2021 oldu yıl bu sene yaz sizce iş bulunur mu bir bisikletçi ya da berberde bir mosso alalım diyorum yola geçme vakti geldi (Ankara)
Şöyle akıl verecek bir ağabeyim olsaydı, 30 yıl önce yol bisikletine geçerdim. Benim ağabeyler bağırdıkça vurdum kendimi dağa taşa. MTB fanı olduk iyimi.Yıl oldu 2021 . Bu yaz bir bisikletçi yada berberde iş bulabilir miyim. Yazmak istedin herhalde. Kısmet diyelim.
Paragrafın akışının bozulduğu , artık bir mosso alarak yol bisikletine geçme zamanım geldi demek istemişsin . Bencede artık geçebilirsin😀
Genelde telefondan yazıyorum.o yüzden bende çoğu zaman düşük cümleler ve imla hataları yapıyorum.@necmeddin Sen tayt olayından dolayı yolcu değilsin abi. Tayt seni ve bıyıkları bozar.
@selim82 Yazar burada ne anlatmak istemişi çok güzel açıklamışsınız.
devrik yazdım kusura bakmayın heyecan ile yazınca öyle oldu.Yıl oldu 2021 . Bu yaz bir bisikletçi yada berberde iş bulabilir miyim. Yazmak istedin herhalde. Kısmet diyelim.
Paragrafın akışının bozulduğu , artık bir mosso alarak yol bisikletine geçme zamanım geldi demek istemişsin . Bencede artık geçebilirsin😀
Yaş sınırı yok mu Dechatlonda çalışabilmek için.Öğrenci için çalışılacak en iyi yer sadece yazın değil okul zamanı bile Decathlon'dur tartışmasız.
Part-time'da aşırı esnek bir çalışma düzeni var. Kendi programını kendin yazıyorsun ne zaman istersen o zaman çalışıyorsun haftanın 1 günü de çalışabilirsin, 5 günü de çalışabilirsin çalıştığın saat kadar maaş + ticket alırsın, 1 sene çalışmış biri olarak tavsiye derim öğrenciyi her türlü döndürür.
Decathlon mu?Öğrenci için çalışılacak en iyi yer sadece yazın değil okul zamanı bile Decathlon'dur tartışmasız.
Part-time'da aşırı esnek bir çalışma düzeni var. Kendi programını kendin yazıyorsun ne zaman istersen o zaman çalışıyorsun haftanın 1 günü de çalışabilirsin, 5 günü de çalışabilirsin çalıştığın saat kadar maaş + ticket alırsın, 1 sene çalışmış biri olarak tavsiye derim öğrenciyi her türlü döndürür.
Şımarık ve mağazayı oyun parkı sanan 18 yaş altını diyorsanız doğru.Decathlon mu?
Hani şu 18 yaş altını içeri almayan mağaza zinciri mi?
Tartışmanın tamamını okumak isteyenleri şuraya alalımŞımarık ve mağazayı oyun parkı sanan 18 yaş altını diyorsanız doğru.