Scudo Sports

Okmeydanı

Ayrıca bu grup "Yollar Bizim" ile birleşmiştir bilginize :)

Scudo
Merhaba adim eray 35 yaşındayım alibeyköy Akşemsettin de yaşıyorum. bende grubunuza katılmak isterim.daha bisiklet almadım ama bakınıyorum. Sizinde onerilerinizle bayramdan sonraya hazırlarım umarım.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de kağıthane de oturuyorum.Bisiklet sürmeyi 2-3 ay önce öğrendim.Bayramdan sonra turlarınıza katılmayı çok istiyorum(bu aralar eksikleri tamalamaya çalışıyorum kask bakım ve tamir seti ... bir aya tamamlarım büyük ihtimalle)

Bende yeni taşındım kağıthane- ortabayırdayım :) facebook grubunuza katılım isteği gönderdim.

Selam ben alibeyköy de oturuyorum çok istiyorum katılmak umarım aranızda bayanlarda cokkkk vardır ve bi cesaret edebilsem iş yerim yakın bisikletle gidip gelmek istiyorum yaaa binenleri çok kiskaniuorim

Facebook grubunuza da yazdım cevap alamadım ama. Grup dağıldı mı acaba yoksa ramazan nedeniyle mi askıya alındı?

Bu arada sedona 325 im hazir bayram tatilinde karasuda 200 km devirdim sanirim alibeykoy ve cevresi turlara hazirim

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pierlotideyim grup aktifse katılmak isterim.

Okmeydanı'nda tam 27 sene yaşadım şimdi uzaktayım ama ailem hala orada. Sık sık geliyorum, arada ben de katılmak isterim.

Alibeyköyde oturuyorum malesef bisikletim yok alıncan yani yaza doğru yanınıza eğer kabul ederseniz katılmayı düşünüyorum

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Gökhan Kuş dostumuzun, mekanik bisiklet grubu var aynı bölgede. Aktif bir grup. Özelden iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır.

@Volkan AYAZ O grubu biliyorum, biraz askeri disiplinle yönetiliyor gibi geldi bana o yüzden yanaşmadım şahsen :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
@sspl :D Evet çayda devrecilik var. En genç kimse çayları o getiriyor ;)

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sspl biz Grup olarak takım arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Devrecilik kelimesini kullanman bizi üzdü. Biz bir ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bunun adı disiplin değil bilinçli olmaktır. Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Bisiklet sporu dışında evlerimize gideriz sohbet muhabbet ederiz. Bir arkadaşımızın herhangi bir sorunu olduğunda (Bisiklet veya kişisel) yardımcı oluruz. Gruptaki disiplin olarak görülebilecek tek şey en küçüğün çay almasıdır ki bunun parasını herkes verir. Ve bu bizim grubun kültürüdür. Kısacası;

Bizler Mechanic Bisiklet Grubu olarak birbirimizi sahipleniriz. "BİZ" Mahlazını sonuna kadar kullanırız.
Bir gün gelmek ve yakından tanımak istersen herkese kapımız açıktır. :)

Geri