Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Hristiyan Düalist Heretikler-Meraklısın kaynak bir kitap..Sıkıcı..Yarısında bıraktım..

Scudo
Son sıra beğenerek okuduğum: "Carl Sagan Soluk Mavi Nokta" tavsiye ederim.

Konuyla biraz alakası olan sorumu burada sorayım :) Aramızda kütüphaneci olan var mı ? Bilgi ve Belge Yönetimi lisans mezunu da olur :)

Sherlock Holmes serisi
Cemil Meriç serisi
Ömer Hayyam Alamut Kalesi
Behzat Ç. Serisi

Süper Bey'ini önerebilirim,özellikle Evrim ve biyolojiyle ilgilenenler çok sevecektir.

• Monte Kristo Kontu➡️Alexandrr Dumas
  • Suç ve Ceza,Ölüler Evinden Anılar➡️Dostoyevski
  • Sefiller➡️Victor Hugo
  • Psikopat➡️Tami Hoag
  • Kızıl Nehirler,Taş Meclisi v➡️Jean Cristopher Grange
  • Beyoğlu'nun En Güzel Abisi,İstanbul Hatırası➡️Ahmet Ümit
  • Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok➡️Osman Pamukoğlu

Bugün Adam Fawer'in OZ kitabına başladım. Daha evvel de olasılıksız ve Empati kitaplarıyla beni çok etkilemiştir.

Dün ise Jean Christophe Grange'ın Sisle Gelen Yolcu kitabını sonunda bitirebildim. 680 sayfa'lık bir kitaptı ve bitmesin diye resmen günde 10-15 sayfa okudum öyle kıymetli öyle güzel bir kitaptı. Grange'ın tüm serisini de bu vesile ile bitirmiş oldum. Muazzam bir yazar gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: xman ve ahmet1914
@Halilibrahim
Adam Faver "Olasılıksız"kitabını okudum,Empati'yi ve şimdi ki kitabını tavsiye edermisiniz?
Jean Cristopher Grange'nin de 3-4 kitabını okudum,şu an da "Leyleklerin Uçuşu"bu okuyorum . Ben de bunu tavsiye ediyorum size:):harika:

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@ahmet1905
Grange'ın tüm kitaplarını okudum. Leyleklerin Uçuşun'da otomobil ile İstanbul boğazından geçiyor. Adam bir tasvir etmiş, hayatında İstanbul'u görmeyen adam görmüş kadar olur.

Empati'yi kesinlikle tavsiye ederim. Yeni kitabı OZ'un ilk 60 sayfası geçti ama diğer iki kitabıyla hiç bir alakası yok. Çevirmen yüzünden mi yoksa yazar mı farklı bir tür denemiş henüz kavrayamadım.

@Halilibrahim

Şimdi gördüm:p:D:acpsnr::huhuu::bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Kilise tarihi-Eusebios
Önemli bir kaynak kitap..Güzel bilgiler var ama genel anlamda sıkıcı bir kitap..
Suriye, Filistin ve Batı Arabistan Eski Eserleri-Kitabı hazırlayan Nevzat Artuç ama asıl yazarı ittihatçı Cemal paşadır..İttihatçılara düşman olanlar,bu kitabı bulup okusunlar ve utansınlar kendilerinden..Sanat tarihi ile veya bu bölge ile ilgilenen herkese tavsiye ederim..

Sofie’nin Dünyası. Felsefe tarihi hiç bu kadar sade ve akıcı anlatılmamıştı. Kurgusu da muazzam bir kitaptır. Felsefeye başlamak isteyenler için okunması gereken ilk kitap kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
kürk mantolu madonna şiddetle tavsiye ederim bir çok kitap okudum ama aklımdan hala çıkmayan bir kitap 4 5 kere okumuşumdur

Amy Engel - Kurucunun Kızı

Münevver AYAŞLI'nın Pertev Beyin Üç Kızı isimli kitabı... Muhteşemdi...

Geri