Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Asrın insanının ihtiyaç duyduğu tüm soru ve şüphelere cevap veren kaynak bir eser Mustafa Kemal Atatürk'ten Nutuk, şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Scudo
Uğur KOŞAR - ALLAH bana yeter, ALLAH de ötesini bırak, İskerder PALA Mihmandar, Unutmuşum en son bitirdiğim kitap Ahmet BATMAN Sabah Uykum, Okumak istediğim kitap şimdi nasip olursa bir psikiyatristin gizli defteri

Beni umutlandıran ve bana "Evet lan! Hala bir şeyler yapılabilir" dedirten iki kitap var;
Jose Saramago'nun Körlük ve Görmek kitapları.. İlk önce Körlük'ün ve sonrasında Görmek'in okunması daha makbul..

Belki yazılmıştır daha önce ancak ben yine de yazayım. Oscar Wilde - Dorian Gray'in Portresi. Hayatımda okuduğum, beni içine alabilen en iyi kitaplardan biri. Nasıl filmi yaşayarak görerek izliyorsanız bu kitap da aynı hissiyatı veriyor.

A'mak-ı Hayal - Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi .

Bir doğu klasiğidir, okumayın kalmasın.

Şu sıralar Emrah Serbes Deliduman'a sardım. Bir çırpıda bitirebileceğiniz akıcı bir kitap.

Haliç'te yaşayan simonlar- Hanefi Avcı
Dava- Franz Kafka
İkisini de öneririm.

illa roman olmayacaksa, Büyük Saat. Okulun ilk senesi hep cebime girebilecek kadar büyük giyinir ve cebimde tutar, en sıkıştığım an, en bunaldığım an, o hep ' en ' lerin olduğu zamanlarda ve en çok da Karaköy Köprüsünün tam ortasına geldiğimde çıkarıp bir şiir daha eklerdim yamacıma. şimdi o kadar geniş cepli şeyler giyemiyoruz, çantamızda duruyor hep. ama az kaldı, o büyük cepli, şiir dolu ceplere.

ayrıca sonrası kalır I ve II de olabilir bak. ikisinden birini alın yanınıza. ya da birini cebinize, diğer ikisini de çantanıza. güzel olur. denenmiştir.

bu arada; Büyük Saat - Turgut Uyar, Sonrası Kalır I - II - Edip Cansever.

voltaire - zadig ve voltaire - kandid . okuduktan sonra diğer kitapları okumak istemeyebilirsiniz uyarmış olayım.

Bisikleti daha bir aşk ve şevkle sürmemi sağlayan kitap, canımın bana emanet olduğunu ve iyi bakmak için spor yapmam gerektiğini bana hatırlatan kitap, tanıdığım tanımadığım herkese daha yürekten selam vermemi sağlayan kitap, kendi kendimin ve dünyanın kullanım kılavuzu olduğuna inandığım kitap. Kuran-ı Kerim. Yazarı, yukardaki örneklerde adı geçen tüm yazarları yaratan bir yazar. Okunmasını şiddetle tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Zülfü Livaneli Serenad.

Arkadaşlar konu 'son kitap' olarak açılmış ama kitap denince dayanamıyor kitap okurları. Ben de müsaade ederseniz etkilendiğim kitapları söyleyeyim.
İnsan ne ile yaşar, Lev Tolstoy
Leyleklerin Uçuşu, Jean C. Grange
Osmanlıyı Cihan Devleti Yapan 150 Sır, Ali Karaçam.

Kitap ve spor hayattır arkadaşlar. Aynı zamanda iyi bir ikilidir. Zaten ben de uzun bir aradan sonra bisiklete bir kitap sayesinde başladım. (Bu öğretmeni çook sevdim kitabından' Başarılı olmak isteyen spor yapsın ve bir hobiyle ilgilensin' ) Özellikle Avrupa ülkerinde furbolcuların ve diğer sporcuların güzel biyografi kitapları var. Spor tecrübelerini paylaşıyorlar.
Teşekkürler, iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
Arkadaşlar kolay gelsin. Bisiklet için pratir bilgiler ya da yol tamiri gibi bilgilerin olduğu okuduğunuz tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?

Ben şu kitabı gördüm ama satan bir yer bulamadım. Birde siz bakın isterseniz çok güzel bir kitaba benziyor.

(link)

kitaba gerek yok. forumda takılmaya devam et yeterli :krsn:

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Eğer bir rehber kitabım da olsun diyorsan Bisiklet Gezginin'deki kitap bu iş için en iyisi.

Kitap olarak bilmiyorum ama 12 Nisan Pazar günü tüm Decathlon'lar da ücretsiz bisiklet bakım-tamir eğitimi varmış..

Geri