Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Bisiklet sihirbazı (yolda bisiklet tamiri) bisiklet gezgini arattırırsan bulabilirsiniz kadıköyde yerlerinde vardır

2.Chris sıdwells bisiklet a z te kullanıcı rehberi .

Scudo
@akiilhan merhabalar,

İletişime geçip bilgi alabilirsiniz.

Çalışma saatlerimiz (Bisiklet Gezgini – İstanbul):
Her gün açığız. 11:00 – 19:00

Bisiklet Gezgini İstanbul
Bozkır Sokak No:23A 34726 Çiftehavuzlar Kadıköy İstanbul-Türkiye
Tel.: 00-90-216 386 82 85
Web: (link)
E-posta: info@bisikletgezgini.com
Twitter: (link)

Gördüm ama bilemedim güvenilir mi o site? Pek bi bilgim yok bu site hakkında.

@akiilhan

Siteden alışveriş yapmadım ama sahiplerinin iyi insanlar olduğunu biliyorum,bir sıkıntı çıkacağını sanmam.İletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır.

@akiilhan site istemiyorsan eğer evine en yakın D&R'a git. İstediğin kitabı sor. O mağazada yok ise bile ÖMS olarak getirmelerini iste. Adını soyadını telefonunu kayıt edecekler zaten kitap gelince sana telefon yada sms gelecek ve gidip alacaksın. 1 hafta falan sürer en fazla gelmesi ayrıca:harika:

@lealtad Nasıl yani anlamadım. Bu bahsi geçen kitap kendi siteleri hariç hiçbir yer de satılmıyor. Ben onlara kitabı söyleyip istetecek miyim? Ayrıca ÖMS nedir?

D&R mağaza da varmı yarın bakarım. ÖMS(özel müşteri siparişi) yani sistem bu kitap varsa, isterse en ücra mağaza da olsun genede gelir. @akiilhan

@lealtad Anladım. Ben çok araştırdım hiçbir sitede yok sadece kendi sitelerinde var.

Hmm. Siz birde dediğim.gibi deneyin zaten yarın aklıma gelirse ben bakarım sistemden
@akiilhan

@akiilhan

Bisiklet gezginini arayıp isteseniz çoktan göndermişlerdi.

@Yıldıray55 'in önerdiği kitap gerçekten çok güzeldir. Bir bisiklet kullanıcısının ihtiyaç duyacağı temel bütün bilgiler için yararlanabilisin. Fazlası vardır eksiği yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
en son bitirdiğim kitap Jerzy Kossinsky den Boyalı Kuş. Şu an okuduğum kitap Harper Lee'nin Bülbülü Öldürmek.

Severek okuduğum Kitapların başında Vasconcelos'un Şeker Portakalı kitabı gelir, ki bana göre herkesin mutlaka okuması gereken ve kendinden ( çocukluğundan )birşeyler bulabileceği bir kitaptır.
Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı - bin muhteşem Güneş Kitaplarını tavsiye ederim ..
J. D. Salinger'in Çavdar Tarlasında Çocuklar kitabı iyidir ..
Sabahattin Ali kült olmuştur ( en çok kuyucaklı Yusuf'u etkilemişti beni ) ciddi ciddi sinirim bozulmuştu kitapta ..
Murat Menteş'i yazmazsam olmaz :) ..
Dip not : tüm kitaplar % 20 indirimli bende ( mira kitabevi "Yolunuzu Aydınlatır" ) ..

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Sabahattin Ali İçimizdeki Şeytanı bitirdim,
Orhan Pamuk Kafamda bir Tuhaflık okuyorum.

Satranç-Stefan Zweig (bitti)
Hayata yolculuk-Hasan Söylemez (okuyorum)

Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali (Bitti)
Olasılıksız-Adam Faver (Okuyorum)
Her iki kitabı da tavsiye ederim özellikle "Olasılıksız" harika bi kitap...

Tess Gerritsen - Siliniş (Bitti)
Adam Nevill - Daire 16 (Tüm heyecanıyla devam ediyor)

Geri