Siteden alışveriş yapmadım ama sahiplerinin iyi insanlar olduğunu biliyorum,bir sıkıntı çıkacağını sanmam.İletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır.
@akiilhan site istemiyorsan eğer evine en yakın D&R'a git. İstediğin kitabı sor. O mağazada yok ise bile ÖMS olarak getirmelerini iste. Adını soyadını telefonunu kayıt edecekler zaten kitap gelince sana telefon yada sms gelecek ve gidip alacaksın. 1 hafta falan sürer en fazla gelmesi ayrıca
@lealtad Nasıl yani anlamadım. Bu bahsi geçen kitap kendi siteleri hariç hiçbir yer de satılmıyor. Ben onlara kitabı söyleyip istetecek miyim? Ayrıca ÖMS nedir?
@Yıldıray55 'in önerdiği kitap gerçekten çok güzeldir. Bir bisiklet kullanıcısının ihtiyaç duyacağı temel bütün bilgiler için yararlanabilisin. Fazlası vardır eksiği yoktur.
Severek okuduğum Kitapların başında Vasconcelos'un Şeker Portakalı kitabı gelir, ki bana göre herkesin mutlaka okuması gereken ve kendinden ( çocukluğundan )birşeyler bulabileceği bir kitaptır.
Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı - bin muhteşem Güneş Kitaplarını tavsiye ederim ..
J. D. Salinger'in Çavdar Tarlasında Çocuklar kitabı iyidir ..
Sabahattin Ali kült olmuştur ( en çok kuyucaklı Yusuf'u etkilemişti beni ) ciddi ciddi sinirim bozulmuştu kitapta ..
Murat Menteş'i yazmazsam olmaz ..
Dip not : tüm kitaplar % 20 indirimli bende ( mira kitabevi "Yolunuzu Aydınlatır" ) ..
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali (Bitti)
Olasılıksız-Adam Faver (Okuyorum)
Her iki kitabı da tavsiye ederim özellikle "Olasılıksız" harika bi kitap...