Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Şu anda Mehmed Niyazi'nin tarihi romanlarında Kanije isimli kitabı okuyorum. Kitabı 3 kelime ile açıklayacak olursam : Zeka, Cesaret, İnanç. Şahane bir kitap herkese tavsiye ederim.

Scudo
2012 de askerdeyken okumuştum en son.
aklından bi sayı tut.

Bu konuyu hortlatan arkadaşımıza sonsuz saygılarım ve teşekkürlerimle..

Başbakanlık devlet arşivleri Çanakkale muharebeleri günlüğü
Alper Canıgüz - Cehennem Çiçeği

Her ikisini de okumaktayım

@Atilla Gobel

O halde sürekli takipte kalalım, kitap hayattır. Kendime hedef koydum her yıl en 5 dünya klasiği ve 5 tane de Türk klasiği okuyacağım. Tabi diğer kitapların dışında. Son edindiğim bilgilere göre bir japon yılda 25 kitap okuyor ortalama ve Japonya dünya lideri bu konuda. Ben de kendime en az 26 kitap hedef koyarak herhangi bir Japonu geçmek istiyorum. :=)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Oğullar ve rencide ruhlar-Alper Canıgüz

(link)

Ayrıca Alfred Bester tadında önerilere açığım.Özellikle Yıkıma giden adam ve Kaplan Kaplan tarzında.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
bu sene için de.
Gogol ölü canlar
Oğuz Atay/Tutunamayanlar
Oğuz Atay/Tehlikeli oyunlar
Can Dündar/Abim Deniz
Dostoyevski/Suç ve ceza
ve şu an yine Oguz Atay dan /Korkuyu beklerken
Sırada bekleyen Barlas Özarıkça dan Ters Adam
Özellikle Oguz Atay'ı kafa olarak yakalarsanız keyifle okursunuz.
sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
bu arada polisiye sevenler için carl haasen'in Pis Maymun adlı kitabını tavsiye ederim. komik bir anlatım dili var.

arıburnu 1915 - haluk oral (bitti)
tek tabanca - nihat genç (okunuyor)
nutuk - gazi mustafa kemal atatürk - iş bankası yayınları (okunuyor)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yakubi SaLinger'ın Kitabı İyidir, Satır AraLarını YakaLamak İçin 1 Kereden FazLa Okumak Gerek Sanırım :) .. Emrah Serbes'in DeLi Duman Resmen Bu Kitabın Çakmasıdır :) ..
Bu Konuyu Birde Ben HortLatayım Dedim , Kimse Kitap Okumuyormu Artık ? Müşteri Lazım Tüm KitapLarda % 20 İndirim , İstanbuL İçine BisikLetLe TesLim Ederiz Ücretsiz Kargo oLmuş oLur :) ..

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve yakubi
Geri